15 Yaşında Milli Takım Daveti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Romanya Milli Futbol Takımı’nın alt yaş kategorilerinde daha önce forma giyen Türk asıllı futbolcu Enes Sali, Romanya A Milli Futbol Takımı’na ilk kez davet edildi.

Galatasaray’ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi’nin çalıştırdığı Farul Constanta takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes Sali, betexper Romanya’nın, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde bu ay oynayacağı İzlanda ve Liechtenstein maçları kadrosunda yer aldı.

Enes Sali dışında Galatasaray’dan Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau ve Gaziantep FK’dan Alin Tosca ile Alexandru Maxim de Romanya Milli Takımı’nın kadrosuna çağrıldı.

Türk asıllı futbolcu, geçen Eylül ayında Romanya tarihine de geçmişti. Enes Sali, Romanya Birinci Ligi’nde (Liga 1) gol atan en genç futbolcu olmuştu.

Galatasaray’ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi’nin çalıştırdığı Farul Constanta takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes Sali, Acadamica Clienceni’yi 5-0 yendikleri lig maçında gol atarak Romanya tarihine geçmişti.

23 Şubat 2006 Kanada doğumlu betexper giriş Enes Sali, 15 yaş 202 günlük olarak Romanya liginin gol atan en genç oyuncusu oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!