2022 İstanbul Yılbaşı Programları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Yeni Yıl’a çok az bir süre kalmışken mekânlar ve işletmeler Yılbaşı Programları için hazırlıklara çoktan başladı bile. Yılbaşı mekânları, yeni yıl programlarını açıklamaya başladılar. Özellikle eğlence mekânları açısından oldukça zengin şehrimiz İstanbul’da da pandemi sonrası birçok yılbaşı kutlaması yapılacak. İstanbul’da çok çeşitli Yılbaşı etkinlikleri yapılıyor bunları özetleyecek olursak; Yılbaşı Otel programları, yılbaşı galaları, yılbaşı yemekleri, yılbaşı partileri, yılbaşı konserleri ve yılbaşı tekne turları ön sıralarda yer alıyor.

Bu Sene Yılbaşının Cuma gününe denk gelmesinden ötürü yılbaşı otelleri hafta sonu konaklama paketi sunuyorlar. Çoğu otel Yılbaşı Gala programlarını da bu Konaklama paketleri içine dâhil ediyor. Bazı oteller yılbaşı kutlamalarını haftaya yaymış durumdalar, Yılbaşına kadar her gün çeşitli etkinlikler yapıyorlar.

Sizde Yılbaşı Konaklama fırsatlarından yararlanmak isterseniz bu paketleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Yılbaşı Programlarını Nasıl Öğrenebiliriz?

Yılbaşı programlarını çeşitli medya kaynaklarından öğrenebileceğiniz gibi en güzel öğrenme yollarından biri internet. Bu konuda en geniş bilgileri Yılbaşında Programlar sitesi sizlere sunuyor.

Uzun bir süredir hizmet veren site de çeşitli kategoriler ve şehirler bulunuyor.

Siteye girerek çeşitli aramaları kolaylıkla yaparak, istediğiniz kategoride size ve sevdiklerinize en uygun programı kolaylıkla bulup rezervasyon yaptırabilirsiniz. Site de İstanbul Yılbaşı Programları yanı sıra birçok şehrimizdeki Yılbaşı etkinliklerine de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yılbaşı Programlarını an ve an takip edip son güncellemelerden de haberdar olabilirsiniz.

2022 Yılbaşı Sanatçıları Kimler ve Nerde Sahne Alıyorlar?

Uzun yıllardır yılbaşı programı yapan ünlü sanatçıların yansıra yılbaşında birçok sanatçı da sahne alıyor. Ünlü sanatçılar daha çok Kıbrıs Gazino Otellerinde, Antalya ‘ da sahne alırken bu sene yurdun birçok yerine dağılmış olarak sahne alacaklar. Geçmiş Yıllarda İstanbul’da ağırlıklı sahne alan Ünlü sanatçılar artık azalmış durumda. Hangi sanatçının hangi mekânda sahne alacağı bilgisine bahsettiğimiz sitenin, Yılbaşı Sanatçılı Oteller bölümünden ulaşabilirsiniz. Bu sene ünlü sanatçılar arasında Serdar Ortaç, Ziynet Sali , Özcan Deniz, Fatih Ürek, Hakan Altun gibi sanatçılar bulunuyor.

Yılbaşına Çok eğlenerek girmek istiyorsanız Yılbaşı Rezervasyonları için acele ediniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!