2+1 Konteyner Ev 6 Saatte Oturuma Hazır

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Ev sahibi olmanın neredeyse imkansız bir hal aldığı bu dönemde ev almanın kolay bir yolu mümkün. Hem pratik kullanıma sahip olan, hem kısa süre içerisinde hazırlanan, hem de tamamen hayallerinizdeki bir eve sahip olma imkanı bulabileceğiniz konteyner evler son dönemlerde en çok tercih edilen ve satış rekorları kıran ev modeli konumunda yer alıyor. Konteyner evler Türkiye’nin 81 ilinde yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Türkiye’nin her ilinde rastlayabileceğiniz bu evler, ev sahibi olmak isteyenler için oldukça uygun ve ekonomik alanda da iyi bir seçenektir.

Konteyner evler klasik yapılardan oldukça farklı olmaları ile birlikte yapılış tarzı bakımından da birbirleri ile benzer yanları bulunmuyor. Klasik betonarme yapılarda kullanılan malzemeler belli başlı malzemelerden oluşturuluyor. Aynı zamanda maliyetlerin her geçen gün artış göstermesi nedeni ile kullanılan malzemelerin kalitesi de giderek değişkenlik gösterebiliyor. Ancak konteyner ev seçeneklerinde bu durum söz konusu değildir. Ev yapımında kullanılan tüm malzemeler 1.kalite malzemelerden oluşturulduğu gibi kaliteden de ödün verilmeden Avrupa standartlarına uygun olarak hazırlanıyor. Tüm yapım aşamaları özel tesislerde hazırlanıyor. Klasik betonarme yapılar direkt olarak evin yapılacak olduğu alanlarda inşa edilmesinden dolayı konteyner evlere göre yapım aşaması uzun süreyi bulabiliyor. Konteyner evler yaklaşık olarak 2 ila 4 iş günü içerisinde her detayı hazır olarak teslim ediliyor. Elektrik ve su tesisatı ayarlamaları başta olmak üzere yer döşemesi ve boya gibi onarımlarda konteyner evler sizlere teslim edilmeden dilediğiniz seçeneğe uygun hazırlanıyor. Sizler de pratik bir ev arayışı içindeyseniz konteyner ev seçeneklerini tercih ederek kusursuz bir eve sahip olabilirsiniz.

Son Dönemlerin Yok Satan Evleri Prefabrik Evler Her Yaşam Tarzına Uygun

 

Prefabrik ev seçeneklerinden yararlanmak isteyen herkes kendi yaşam standartlarına uygun ev modeli arayışına giriyor. Prefabrik evler, sıklıkla tercih edilen bir yapı modeli olmasından dolayı günden güne farklı yaşam tarzlarına da hitap ediyor. Prefabrik ev modellerinde standart ev modelleri hazır olarak satışa sunulmasından dolayı acil ihtiyaçlarınızda tercih edebileceğiniz bir ev modelidir. Standart modeller, 2+1 70 metrekare boyutundadır. Bu evlerin direkt olarak siparişini oluşturarak kurulum yapılmasını istediğiniz alanlara yönlendirebilirsiniz. 2+1 standart prefabrik ev modeli için ekstra proje aşamasına gerek kalmıyor. Ancak sizler arsanızın boyutuna uygun dublex ve villa gibi daha lüks bir model talep ediyorsanız prefabrik evinizin her detayını bir proje dahilinde hazırlatabilirsiniz. Prefabrik ev modellerinin tüm projeleri donanımlı bilgisayarlarda hazırlanıyor. Dilerseniz projeyi kendiniz oluşturabilir, dilerseniz de uzman kadrosu ile hizmet veren kişilerden destek alarak projenizin her aşamasını birlikte oluşturabilirsiniz.

Prefabrik evleri diğer evlerden ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıdır. Klasik betonarme evlerde zamanla eskiyen ve aşınan noktalar 15 ila 20 yıl sonunda büyük problemleri beraberinde getirebilir. Ancak prefabrik evlerde bu durum söz konusu değildir. Çelik konstrüksiyon malzemelerden inşa edilen bu yapılar paslanmaz özelliği ile ön plandadır. Uzun süreli olarak sorunsuz ve konforlu bir yaşam sunan prefabrik evler modern görünümleri sayesinde şehrin mimari yapılarına uyum sağlıyor. Sizler de uzun yıllar kira ödeme derdinden kurtulmak isterseniz prefabrik ev modellerini tercih edebilirsiniz.

Prefabrik ve Konteyner Ev Fiyatları Her Ekonomiye Uyumlu

Benzersiz ve çarpıcı modelleri ile dikkatleri üzerine toplayan prefabrik ve konteyner evler uygun fiyatlara sahip olmasından dolayı rağbet görüyor. Prefabrik ve konteyner ev modellerinin her biri birbirinden farklı fiyat politikasına sahiptir. Bu nedenle sizler kendi bütçenize uygun olan ev modellerini belirleyerek projesini oluşturabilir ve kendinize ait bir eve kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz. Prefabrik ve konteyner evlerin bu denli tercih edilmesi sahip olduğu kalitesinin de her geçen gün artış göstermesine neden oluyor. Tüm aşamalar özenle hazırlanarak hata olasılığı sıfıra indirgeniyor. Tüm aşamalar tamamlandıktan sonra hem görünüm olarak hem de kullanım açısından kusursuz bir ev modeline sahip olabilirsiniz.

Prefabrik ve konteyner ev çeşitleri birçok modeli içermesinden dolayı sizler kendi tarzınıza uygun model seçeneklerinden tercihinizi yapabilirsiniz. Dünyanın birçok yerinde de tercih edilen bu evler, çevre kirliliğine de neden olmamasından dolayı bu özelliği ile de her noktaya uyum sağlamayı başarıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!