3 İlde Otomobil heyecanı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

12 Kasım Cuma günü saat 18.30’da Hüdavendigar Kent Parkı’ndaki seremoni ile başlayacak yarışa, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sporcu katılacak.

Son yılların gözde offroad branşı bajanın buluştuğu Baja Kirmasti organizasyonunda, seyir zevki yüksek bir mücadele olacak.

Yaklaşık 200 kilometre özel etabın koşulacağı zorlu yarış, 13 Kasım’da saat 11.30’da Uluabat’tan start alarak Warn Türkiye özel etabı ile Sincansarnıç’a vdcasino uzanacak. Daha sonra Atlasköy ve Dağyenice arasında yer alan Marmara Vinç özel etabıyla gün sona erecek.

Organizasyon, 14 Kasım Pazar günü her iki etabın ters yönde geçilmesinin ardından saat 18.30’da Aloft Bursa Hotel önünde ödül töreni ile tamamlanacak.

Akdeniz Offroad Kupası 2. yarışı Antalya’da koşulacak

2021 Akdeniz Offroad Kupası 2. yarışı Antalya Offroad ve Motor Sporları Kulubü tarafından Kepez Belediyesinin katkılarıyla 14 Kasım Pazar günü Kepez’de gerçekleştirilecek.

Saat 11.00’de başlayacak yarışta ekipler, Dokumapark Modern Sanatlar Merkezi’nde yer alan ve toplam 16 kapıdan oluşan 4,80 kilometre uzunluğundaki etabı 3 kez geçecek.

Organizasyon saat 17.15’te yarışma parkurunda yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!