ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Türkiye’ye geliyor

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Türkiye'ye geliyor
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, 2-4 Haziran tarihleri arasında Türkiye’yi ziyaret edecek. Ziyarette, ABD-Türkiye ilişkilerinin güçlendirilmesi, Suriye’de iş birliğinin geliştirilmesi gibi konular ele alınacak.

ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, 2-4 Haziran tarihlerinde Türkiye’yi ziyaret edecek. Greenfield, ziyareti sırasında üst düzey Türk yetkililerle bir araya gelecek.

Suriye sınırına ziyaret

ABD-Türkiye ilişkilerinin güçlendirilmesi, küresel sorunlar ve Suriye’de iş birliğinin geliştirilmesi gibi konuların ele alınacağı ziyaret sırasında Büyükelçi Greenfield, Suriye sınırını da ziyaret edecek.

Suriyeli mültecilerle bir araya gelecek Greenfield, ziyareti sırasında, Suriyeli mültecilere daha fazla uluslararası insani yardım yapılması ve sınır ötesi yardımların devam edebilmesi için daha fazla sınır kapısı açılması gerektiğine dikkati çekecek.

Büyükelçi Greenfield, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman’ın geçen haftaki ziyaretinin ardından, “Türkiye’ye gelecek ikinci üst düzey ABD’li yetkili” olacak.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!