Abdürrahim Albayrak o buluşmanın sebebini açıkladı

Abdürrahim Albayrak o buluşmanın sebebini açıkladı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Abdürrahim Albayrak ile Dursun Özbek arasındaki buluşmanın nedeninin Galatasaray seçimiyle ilgili olduğu öne sürülmüştü. İddialara göre Albayrak, Özbek’e “Kulübün ödemesi gereken çok borcu var. Bunu ancak sen verebilirsin. Gel Başkan ol, biz de Yusuf Günay’la senin arkanda duralım” demişti. Ancak Albayrak o görüşmenin sebebinin farklı olduğunu açıkladı.

Paylaş

Özbek ile sadece geçmiş dönem borçlarıyla ilgili olarak toplantı yapıldığını ifade eden Albayrak, “Dursun Özbek’in kendi başkanlığı döneminden kalan bir alacağı vardı. Son 1 ayda karşılıklı ibralaşmak için Dursun Özbek ile Galatasaray Yönetim Kurulunun bilgisi dahilinde 3-4 kez toplantı yapılmıştır. Galatasaray Spor Kulübünün Dursun Özbek’e olan bütün borçları ödenmiş ve kendisinin Galatasaray kulübünden bir alacağı kalmamıştır. 

Paylaş

Ayrıca karşılıklı ibralaşma da yapılmıştır. Aslında yapılan toplantı bundan ibarettir. Yaptığımız bu toplantılarda Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcımız Yusuf Günay ile Baş Hukuk Müşavirimiz Petek Arslan da yer almıştır” dedi.

Paylaş

Buluşmayla ilgili bir diğer iddia ise Özbek’in Albayrak’a “Kırgınlığımdan ötürü aday olmayı düşünmüyorum. Çok istersen sen aday olabilirsin Abdürrahim Bey. Camiadan destek alırsın” dediği iddia edilmişti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!