AK Partili isimlerden CHP’den istifa eden 3 milletvekiline tebrik mesajı

AK Partili isimlerden CHP'den istifa eden 3 milletvekiline tebrik mesajı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

CHP’de üç milletvekilinin istifası sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu ve Canan Kalsın istifayı değerlendirdi. Akbaşoğlu, “İstifalar buzdağının görünen kısmı, bunlar CHP’nin iyi günleri” yorumunu yaparken, Canan Kalsın, 3 vekili tebrik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiri mektubu yazan milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel, partilerinden istifa etmişti.

AK Partili Canan Kalsın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, istifa eden vekilleri tebrik ederek “Teröre ve teröriste kucak açan CHP’den ayrılan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’u canı gönülden tebrik ederim. Bir duruşu bir ilkesi bir de tek kıblesi olmalı insanın” ifadelerini kullandı.

Teröre ve teröriste kucak açan CHP’den ayrılan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’u canı gönülden tebrik ederim. Bir duruşu bir ilkesi bir de tek kıblesi olmalı insanın.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!