Akit yazarından ‘Kabine değişecek’ kulislerine tepki: Yalan yanlış uydurup milletin gündemini manipüle etmeye gerek yok

Akit yazarından 'Kabine değişecek' kulislerine tepki: Yalan yanlış uydurup milletin gündemini manipüle etmeye gerek yok
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Akit yazarı Hacı Yakışıklı, Kabine’de değişiklik yapılacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Yalan yanlış uydurup da milletin gündemini manipüle etmeye gerek yok” ifadelerini kullandı.

Akit gazetesi yazarlarından Hacı Yakışıklı, bugünkü köşe yazısında kulislere yansıdığının aksine bir kabine değişikliği planının olmadığını söyledi.

Yakışıklı, yazısının ‘Yine mi kabine değişikliği?’ başlıklı kısmında olası bir kabine değişikliğiyle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi.

“İki buçuk yıldır her ay ‘Kabine değişecek’ diye millete yalan söyleyen sözde kulis müdavimleri! Madem öyleydi neden Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turan’ın görevden alınmasını bilemediniz? Neden Albayrak’ın istifasını ve yerine Lütfi Elvan’ın geleceğini bilemediniz? Birileri çıkmış; “Ak Parti çevrelerinden duyduğuma göre…” diye döşenip duruyor. Resmen uyduruyorlar.

Ben ‘Bakan toto’ oynayacak değilim! Dikkat çekmek için yalan söyleyecek de değilim! Kabineyi değiştirmeye yetkili tek isim Recep Tayyip Erdoğan’dır ve bu yetkiyi direkt ‘milletten’ almıştır. Başkan Erdoğan öyle ‘fısıltılı ve kısık sesle’ konuşmaz, varsa söyleyeceği gür bir edayla söyler! Kabine değişecekse karar verici ortadadır. Yalan yanlış uydurup da milletin gündemini manipüle etmeye gerek yok”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!