Ali Koç’la görüşen Rıdvan Dilmen’den Rafael Benitez açıklaması

Ali Koç'la görüşen Rıdvan Dilmen'den Rafael Benitez açıklaması
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile adı anılan Rafael Benitez hakkında açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Rafael Benitez iddialarının doğru olmadığını söylediğini duyurdu.

Fenerbahçe‘de Emre Belözoğlu’nun ayrılığı sonrası takımın başına geçeceği iddia edilen Rafael Benitez‘le ilgili Rıdvan Dilmen’den açıklama geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştünü belirten Dilman, Benitez iddialarıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

”Bugün Sayın Ali Koç’la kahve içtik, Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili bir gündem olmadı dostane bir sohbetti. Sadece her gün medyada gördüğüm ‘Benitez’ isminin gündemde olup olmadığını sordum. Sayın Başkan’ın cevabı; ‘Ben de gazetede okudum 🙂 gündemimizde yok!'”

Bugün Sayın Ali Koç’la kahve içtik, Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili bir gündem olmadı dostane bir sohbetti. Sadece her gün medyada gördüğüm “BENITEZ” isminin gündemde olup olmadığını sordum. Sayın Başkan’ın cevabı; “Ben de gazetede okudum 🙂 gündemimizde yok!”

— Rıdvan Dilmen (@RidvanDilmen8) June 5, 2021

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!