Amerika Sepetim Urban Decay Ürünleri

Amerikadan alışveriş için en doğru adres olan Amerika Sepetim merkezi Los Angeles ve California olan bölgeden sizlere ürün temini yapıyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Amerikadan alışveriş için en doğru adres olan Amerika Sepetim merkezi Los Angeles ve California olan bölgeden sizlere ürün temini yapıyor. Böylece Türkiye üzerinden erişmekte zorlandığınız birçok ürün sizler için kolayca elde edilir. Belirtilen adrese de en kısa sürede ulaştırılır. Son zamanların en popüler markası olan Urban Decay ürünleri kadınların ilk göz ağrısı desek yalan olmaz. Urban Decay ürünleri Türkiye de yok mu? Car ancak bulunduğu yerler hem kısıtlı hem de oldukça pahalı. Bu nedenle de alım gücü de ister istemez oldukça zorlaşıyor.

Urban Decay merkezi Newport Beach California olarak bilinir. Aynı zamanda Loreal kozmetik markasının bir alt markasıdır. Hatta bilinen ve en çok satılan ürünleri de Naked serisi olmuştur. Bazı kişiler Naked serisini Urban Decay’in bir ürünü olduğunu fark etmiyordu. Ancak ürünler Urban adı altında satılıyor. Oldukça fazla satan ürünleri arasında göz kalemleri, far paletleri, pudralar, allıklar olmak üzere birçok kozmetik içermektedir. Sizler de Türkiye de satın almaktan zorlanıyorsanız kolay bir şekilde Amerikan Sepetim sayesinde erişim sağlamanız mümkündür.

Ürün Satın Alma İşlemi

Amerika Sepetim sizlere birçok ürünün gelişini sağlar. Özellikle de son zamanlarda serumlar kadınlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. Bu serumlardan biri de Estee Lauder markasına aittir. Büyük bir marka olan ve ürünleri de oldukça pahalı olan bu markaya Amerika Sepetim sayesinde ulaşmak çok kolay. Estee Lauder Advanced Night Repair serumu sayesinde birçok kadın cildinin daha iyi ve daha genç olduğunu gözlemlemiştir. Amerika sepetim üzerinden satın alma işlemleri üç aşama içerisinde gerçekleşir.

Birincisi ürünün kendisine ait olduğu fiyatı ödemektir. Daha sonrasında işler biraz renkleniyor ve gümrük vergisi dahil oluyor. Gümrük vergileri kategorilere göre değişiklik gösterir. %0 ile %40 arasında değişim gösterir ve sizlerden belli oranlarda ücret talebi alınır. Gümrük vergisini ürünün kargolanma aşamasına geldiğinde firmaya ödemeniz gerekir. Son olarak da bütün bunlara kargo parası da dahil olacaktır. Amerika sepetim sizler için bir kilogramı 19 dolar olarak belirlemiştir. Böylece daha ekonomik hale gelmiştir ayrıca her ek kilo başına 10 dolar ödeme gerçekleşir. Aynı zamanda Amerika Sepetim yöneticileri kullanıcılarına toplu alışverişlerde kargo ücretinin çok fazla ortaya çıkmayacağının da bilgisini verir.

Gümrük İşlemleri

Birçok markanın getirim işlemlerini sağlayan firma Juul gibi elektronik sigaralarında girişini kolayca sağlar. Amerika Sepetim bireysel değil kurumsal bir firma olduğu için gümrük işlemlerini sorunsuz bir şekilde oldurur. Bireysel ödemelerinizde Türkiye sizlere gümrük de kota koyabilir. Ancak Amerika Sepetim kurumsal bir firma kimliğine sahip olduğu için bu gibi sorunlar olmaz. İstediğiniz ürünü sınırsız sayıda sizlere tedarik eder. Gümrük işlemleri ise 3 ila 8 gün iş günü içerisinde sonuçlanır ve adresinize güvenli şekilde teslimi gerçekleşir. Ürünlerin hepsi bandrollü ve orijinal olmasıyla müşterileri oldukça memnun eder.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!