Amerikadan Rick Simpson Oil Sipariş Et

Amerikadan alışveriş artık Amerikan Sepetim sayesinde oldukça kolay bir hal almıştır.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Amerikadan alışveriş artık Amerikan Sepetim sayesinde oldukça kolay bir hal almıştır. Türkiye de ulaşması zor olan ürünler Amerikan Sepetim sayesinde kolay bir şekilde tedarik ediliyor. Bu ürünlerden birisi de Rick Simpson Oil’dir. Mucizevi bir tedavi yöntemi olan ve kanser üzerinde oldukça iyi sonuçlar alınan bir tedavidir. Teknolojinin ilerlemesi sayesinde tıp da aynı doğrultuda ilerlemekten geri kalmıyor. Özellikle de kanser tedavisi olmayan bir hastalık olarak bilinmesi sağlıkçıları bu alanda daha da tecrübe sahibi haline getirmiştir.

CBD ve THC yağları Rick Simpson Oil yağları da bu ürün grubunun en çok tercih edilen yanıdır. Kanser hastalığı oldukça zor tedavilere sahip ve meşakkatli bir süreç olarak bilinir. Eğer yakınlarınızda böyle bir sorun varsa umarız ki yoktur ancak Amerikan Sepetim üzerinden bu çözüme başvurmanız mümkündür. RSO ürünlerini Amerikan Sepetim sayesinde kolay bir şekilde Türkiye üzerine getirebilirsiniz. Hiçbir yan etkisi olmayan RSO ürünü aynı zamanda Türk hekimler tarafından onaylanmıştır. Yine de emin olmak adına doktorlarınıza danışarak bu ürünü sizlerde gıdalarınızla birlikte size belirtilmiş olan dozlarda kullanabilirsiniz.

RSO Gümrük İşlemleri

Amerikan Sepetim gümrük işlemlerini bireysel olarak değil kurumsal olarak gerçekleştirir. Bu bağlamda dilediğiniz her türlü ürünü Türkiye’ye getirtebiliyor ve herhangi bir sınır limiti de bulunmuyor. Bildiğiniz üzere birçok bireysel gönderim ve alım işlemlerinde ne yazık ki gümrükte sıkıntılar oluyor. Amerikan Sepetim bu sistemin koyduğu kuralları ortadan kaldırıp sizlere kolay bir şekilde alışveriş imkanı sunuyor. Böylece hiçbir sipariş limitiniz olmadan Amerikan Sepetim üzerinden Rick Simpson Oil ürünlerine kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

RSO Ürünleri Ne Kadar Süre İçerisinde Türkiye de Olur?

Amerikan Sepetim sevkiyat merkezi Los Angeles ve California olması sebebiyle ürünleri hemen tedarik eder. Bu sayede de sizlere hızlı gönderim işlemi sağlar. Öncelikle Amrikadan bulunan ürünler Amerikan Sepetim yetkililerine ulaştırılır. Bu işlemden sonra yetkililer 3 ila 8 iş günü arasında gümrük işlemlerinizi hallederler. Böylece belirtmiş olduğunuz Türkiye üzerindeki adresinize anında gönderim işlemi sağlanır.

Amerikan Sepetim Ödeme İşlemleri

Amerikan Sepetim kullanıcılarına üç aşamalı olacak şekilde ödeme seçeneği sunar. Bunlar birincisi ürününüz olan Rick Simpson Oil’in kendi fiyatını ödemektir. Ardından ikinci aşama olarak gümrük vergisi işin içine giriyor. Genellikle kategoriden kategoriye değişiklik gösteren gümrük vergisi %0 ile %40 arasında değişkenliğe sahiptir. Daha net bilgi almak için ve ürününüz hangi kategoriye dahil olduğunu bilmek için whatsapp destek hattı üzerinden yetkili bilir kişilerden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Son olarak kargo ücreti üçüncü aşamada dahil olur. Bir kilogram olarak 19 dolar ücret bedeli belirlenmiştir ve bundan sonraki her kilo başına da 10 dolar ücret bedeli konulmuştur. Eğer ürünlerinizi ne kadar çok toplu ve büyük bir paket içerisinde alırsanız sizler için fiyatlar o kadar uygun olacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!