Anamur Belediyesi’nin Vizyon Projesi 19 Mayıs’ta 19.19’da açılıyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

+Güzelyurt Mahallesi sahilinde, Anamur Belediye’sinin Viyon Projesinde sona gelindi.
16 Ekim 2021’de başlattığı,32 bin metrekare uygulama alanı bulunan proje 19 Mayıs Perşembe Günü Saat  19.19’da  resmen açılacak.
MHP  Genel Başkanı Dr.Devlet  Bahçeli’nin adının verildiği  sahil  projesini  Kaymakam  Bilal  Bozdemir,Başkan Yardımcıları ve  Belediye Birim Amirleri  ile birlikte gezen   Belediye Başkanı Hidayet  Kılınç,burada incelemelerde bulundu.
Sanatçı  Elif Su Doğan ve Zafer İşleyen’in konseri ile resmi açılışı  yapılacak olan  Dr.Devlet  Bahçeli  Sahil Parkı,Anamur  halkına ve  tatillerini Anamur’da  geçirecek olan konukların nefes alacakları  modern  tesislerin ve  sosyal donatı alanlarıyla Anamur Belediyesinin Vizyon Projesi olarak  dikkat  çekiyor.
İçerisinde bisiklet ve yürüyüş yolları, yeşil alanlar, spor parkları, çocuk oyun alanları, kamelyalar, oturma bankları ve daha birçok etkinlik alanı bulunan Dr.Devlet  Bahçeli  Sahil Parkı’nın Anamurluların nefes alacakları bir alan  olduğunu kaydeden  Belediye Başkanı  Hidayet  Kılınç; “denizin kenarında yaşayan ancak denizden hakettiği standartlarda faydalanamayan Anamurlu hemşerilerimizin ve yaz aylarında ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimizin bu sorununu kökten çözmeyi hedeflemiştik, çok şükür  bunu  başardık. Bütün bunları yaparken de ekolojik dengeyi gözeten,  çevreye duyarlı ve saygılı, insanları ile birlikte hayvanları ve ekolojik unsurları ile uyum içerisinde, hiçbir canlının yaşam alanına müdahale etmeyen, tam anlamı ile nefes alan bir yaşam alanı oluşturmayı planladık.
Kaymakam bey  ve çalışma arkadaşlarımla birlikte Caretta Caretta kaplumbağalarının etkilenmemesi için özel olarak yaptırdığımız aydınlatma sistemimizi çalıştırdık.
66.000 hemşehrimizin her birini 19 Mayıs Perşembe günü saat 19:19’da yapacağımız açılış töreni ve halk konserine davet ediyorum ”Diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!