Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Trafik Magandası Olarak Yalan Haberle Suçlandı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Sosyal medyada COVİD 19 pandemi  yasakları kısıtlamasında asker eğlencesi, düğün , nisan vb gibi olayların kısıtlı yaşandığı dönemde Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )  trafik magandası olarak  asılsız bir şekilde haberlere konu olması takipçilerini bir hayli meraklandırdı.

Yaptığı açıklamada kendisinin bahsedilen olaylarla hiçbir alakası olmadığını tüm sosyal medya hesaplarından açıkladı. Görüntülerinin çok öncesi bir zamana ait olduğunu ve görüntülerin yaşandığı zaman herhangi bir şekilde ne trafiği nede bulunduğu ortamı zora sokacak bir girişiminin olmadığını açıkladı.

Yapılan haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi. Yapılan açıklamada  başka döneme ait kendisine ve aracına ait görüntülerinin haber sitelerinde yayınlanarak ‘’ Trafik Magandası ‘’ olarak  anılmasından oldukça rahatsız olduğunu ve bu haber kaynağı ile ilgili gerekli şikayetlerde bulunacağını açıkladı. Kullanılan görüntülerdeki aracın kendisine ait olduğunu fakat haberin yapıldığı zamanlarda aracın renginin o olmadığını söyleyerek yapılan haberin asılsız olduğunu takipçilerine anlatmış oldu.  Görüntülerin tamamen isteğinin dışında art niyetle kullanıldığını dile getirdi. Bu konuyla ilgili gerekli incelemeleri başlatarak şikayette bulundu.

Yaptığı açıklamalarda insanlara modifiyeyi ve araçları sevdirmek olduğunu aksi yönde olumsuz hiçbir hareketi doğru bulmadığını dile getirdi. Tüm araç kullanıcılarına ve modfiye severlere seslenerek trafiği ve bulunduğunu ortamda insan sağlığına zarar verecek her türlü drift, yüksek ses müzik, makas atmak gibi eylemleri kesinlikle yapılmaması gerektiğini dile getirerek bu tür girişimlerde bulunulmaması için çağrıda bulundu.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!