Ayna Merkezi’nin CEO’su Fatih Arslan başarının sırlarını anlattı

Başarı elbette her birey için ve küçük yaşlardan itibaren her öğrenci için elde edilmesi istenen bir kavramdır.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Başarı elbette her birey için ve küçük yaşlardan itibaren her öğrenci için elde edilmesi istenen bir kavramdır. Başarı sadece çalışma hayatı için değil aynı zamanda aile yaşamı veya ev yaşamı için de kullanılmaktadır. Başarı bu alanlardaki ve hayatın her bir rolünde işini iyi yapan bireyler için kullanılan bir sözcüktür.

Ayna Merkezi adıyla İstanbul’da faaliyet yürüten lider dekorasyon kuruluşunun yöneticisi Fatih Arslan kendi alanında ve aynı sektöründe başarılarının sırlarını paylaştı. Başarının en büyük sırrının çok çalışmak ve azmetmek olduğunu belirten Arslan, aynı zamanda büyüklerin tecrübelerinden de faydalanmak gerektiğinin altını çizdi.” Ben her zaman büyüklerimin nasihatleri ne karşı kulaklarımı açtım ve onların nasihatlerini doğru bir biçimde dinlemeye gayret gösterdim. Böyle yaptığım için de çok mutluyum çünkü uzun yıllar elde edemeyeceğim tecrübelerin kazanımlarını Bu Genç yaşımda elde etmiş bulunuyorum.” dedi.

Ayrıca yüksek bir motivasyon içerisinde bulunmanın da başarının son derece önemli bir faktörü olduğunu ifade eden Fatih Arslan, belli bir işte azimle kararlılıkla ilerlemenin ve her türlü zorlukla baş edebilme motivasyonunu yakalamanın başarının da en önemli koşullarından biri olduğunu söyledi.

Tiktok’ta başta olmak üzere sosyal medya platformlarını da verimli bir şekilde kullanan Fatih Arslan çekmiş olduğu ayna tasarımı videolarıyla da milyonlarca kişi tarafından sosyal mecralarda izlenmeyi ve beğenilmeyi başardı.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!