Babalar Gününü Watsons’la Kutlayın!

Dicora, Revolution Haircare, Scinic ve Montagne Jeunesse ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Watsons’ın sevilen markalarının en sevilen ürünleri ile Babalar Günü’nde babalarınızı şımartmaya ne dersiniz? Birbirinden eşsiz kokular, devrim yaratan saç serumları ve cilt bakım ürünleri ile babalarınıza en güzel ve en anlamlı hediyeleri vermenin hazzını yaşayın!

 

Dicora Urban Fit Erkek EDT Berlin 100ml / 159,90 TL

Dicora Urban Fit Erkek EDT Berlin ile etkileyici bir iz bırakın! Bergamot ve baharatlı özlerin kombinasyonu ile formüle edilen Dicora Urban Fit Erkek EDT Berlin, içerisinde bulunan lavanta, paçuli ve tonka fasulyesinin oluşturduğu odunsu aromatik alt notalar ile ferah ve yoğun bir etki bırakır.

 

Dicora Urban Fit Erkek EDT London 100ml / 159,90 TL

Dicora Urban Fit Erkek EDT London ile alışılagelmişin dışında bir tazelik yakalayın! Greyfurt, deniz, lavanta, defne yaprağı notalarının gri kehribar ve beyaz yosun alt notalarıyla buluşmasından oluşan Dicora Urban Fit Erkek EDT London ile taze ve avangart bir etki.

 

Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum / 149,95 TL

Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum, saç ve saç derisini temizlemeye ve kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Saç derisi de tıpkı cildimiz gibi bakıma ihtiyaç duyar. Sağlıklı saç derisi, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar. Betain ve pantenol ile formülize edilen Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum saçı beslemeye, saçın nemini ve parlaklığını artırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki salisilik asit pul pul dökülmeyi önlemeye ve yağ birikimini azaltmaya yardımcı olurken, çay ağacı yağı saç derisini tazeleyerek temiz ve arınmış bir his bırakır. Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum, geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretilen ambalajıyla hem doğaya hem de saçlarınıza iyi bakar! Sülfat ve silikon içermeyen ve vegan olan Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum’u kuru saç derisine masaj yaparak uygulayın. En iyi sonucu elde etmek için gece boyunca bekletin ve ardından Revolution Haircare Salisilik Asit Arındırıcı Şampuan ve Saç Kremi ile yıkayın.

 

Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum / 149,95 TL

Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum, içerisindeki kafein sayesinde ince ve güçsüz saçları güçlendirerek canlandırmaya ve saç derisini beslemeye yardımcı olur. Canlılığın ve gücün sembolü olarak bilinen bambu özü ile geliştirilen Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum, içeriğindeki betain ve pantenol ile saçı beslemeye, saçın nemini ve parlaklığını artırmaya yardımcı olur. Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum, geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretilen ambalajıyla hem doğaya hem de saçlarınıza iyi bakar! Sülfat ve silikon içermeyen ve vegan olan Revolution Haircare Kafein Saç ve Saç Derisine Enerji Veren Serum’u kuru saç derisine masaj yaparak uygulayın. En iyi sonucu elde etmek için gece boyunca bekletin ve ardından Revolution Haircare Kafein Enerji Veren Şampuan ve Saç Kremi ile yıkayın.

 

Scinic All Day Fine Pore Gözenek Temizleyici  80ML/ 139,90 TL

Scinic All Day Fine Pore Gözenek Temizleyici ile siyah nokta görünümüne elveda! Scinic All Day Fine Pore Gözenek Temizleyici sayesinde en büyük cilt problemlerinin başında gelen gözenekler ve siyah noktalar sorun olmaktan çıkıyor. Tüp şeklindeki ürünün yanında bulunan silikon fırça kolay uygulama imkanı sağlarken, siyah nokta görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Scinic All Day Fine Pore Gözenek Temizleyiciyi gözenek ve siyah nokta problemi yaşanan bölgeye sürüp kurumasını bekleyin ve daha sonra fırça yardımıyla ürünü köpürtüp temizleyin.

 

Montagne Jeunesse Men Dead Sea Rescue Erkek Yüz Maskesi 25G/ 14,95 TL

Montagne Jeunesse Men Dead Sea Rescue Erkek Yüz Maskesi ile arınmış bir cilde kavuşun! İçeriğindeki  deniz tuzu ve portakal yağı ile cildi yağdan ve kirden arındırmaya yardımcı olan Montagne Jeunesse Men Dead Sea Rescue Erkek Yüz Maskesi gözeneklerin temizlenmesine destek olur. Temiz cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın, 15-20 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!