Bakan Koca’dan Behzat Uygur’a yanıt: Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle

Sağlık Bakanı Koca: Sputnik V aşısının ortak üretiminden önce belli miktarda hazır aşı Türkiye’ye gönderilecek
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Sağlık Bakanı Koca, tiyatrocu Behzat Uygur’un Twitter’dan sorduğu “Tiyatrocular yok. Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?” sorusuna cevap verdi.

Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin  aşı olmaya başlayabileceklerini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca‘ya Twitter’dan tiyatrocu Behzat Uygur “Tiyatrocular yok… Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?” sorusunu yöneltti. 

Bakan Koca, Uygur’a şu yanıtı verdi: “Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle 🙂 Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil.”

Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle 🙂 Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil. https://t.co/xZ3kh2LtUm

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 8, 2021

Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin” demişti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!