Bebeto’dan Sevgililer Günü’nde kalpleri yumuşatan alternatifler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere birbirinden lezzetli şekerleme alternatifleri sunuyor. Tadıyla damaklara, farklı şekilleriyle gözlere hitap eden Bebeto ürünleri, 14 Şubat kutlamalarına renk katıyor. Kalp formundaki yumuşak şekerler ve yumuşacık marshmallowlar ile Bebeto, bu özel günde de sizin ve sevdiklerinizin yanında oluyor.

2023 Küresel En İyi 100 Şekerleme Şirketi listesinde 16 sıra yükselerek 82’inci sıradan 66’ncı sıraya yerleşen Kervan Gıda, dünya çapında talep gören markası Bebeto ile Sevgililer Günü’nde de birbirinden leziz ve renkli seçenekler sunuyor. Gerçek meyve sulu ve vegan lezzetleriyle Bebeto, 14 Şubat’ta sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere özel, neşeli bir alternatif oluyor.

Sevgililer Günü atmosferi Bebeto’da

Sevgililer Günü kutlamalarına romantik ve tatlı bir dokunuş yapan Bebeto, kalp formundaki ve doğal kırmızı meyve aromalarıyla tatlandırılan yumuşak şekerleriyle bu özel günün renklerine yakışan bir lezzet oluyor. Rengarenk ve farklı şekillere sahip Bebeto şekerlemeler kutlamalara neşe katarken, yumuşacık marshmallowlar da Sevgililer Günü sunumlarınızda yerini alıyor.

Siz de Bebeto şekerleriyle sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapmak için Şişli Cevahir Avm, Tuzla  Viaport Marina Avm, Ankara Nata Vega Avm, Antalya Novamall,  Muğla Rüya Park Avm, Denizli Teras Park Avm gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 65 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilir, lezzetli bir mola verebilirsiniz.

KERVAN GIDA HAKKINDA: 

Türkiye’deki en yüksek yumuşak şeker üretim kapasitesine sahip Kervan Gıda, 1994 yılında kuruldu. 1995 yılında ‘Keloğlan’ markasıyla sakız, 1999 yılında yumuşak şeker üretimine başladı. Sektörde 28 yılı aşkın deneyime sahip marka şu anda biri İstanbul, ikisi Akhisar, dördü de Polonya’da olmak üzere toplam 7 adet üretim tesisinde 110 bin metrekare kapalı üretim alanında 10 farklı kategoride üretim yapıyor. 85 ülkeye ihracat yapan ve ABD, İngiltere, Almanya, Rusya ve Polonya’da işletmeleri bulunan Kervan Gıda, her gün 2 milyon kişiye ürünleriyle neşe ve heyecan katıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!