Bilişim Dehası Ali Çil

Daha küçük yaştayken bilişim teknolojilerine olan ilgisini keşfeden Ali Çil bu alanda deha olduğunu kanıtlamıştır.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Daha küçük yaştayken bilişim teknolojilerine olan ilgisini keşfeden Ali Çil bu alanda deha olduğunu kanıtlamıştır. 1987 yılında İstanbul’da doğmuş ve Trabzon’da yaşamını sürdürmüştür. Bu bağlamda kendisinde büyük bir Trabzon Spor hayranlığı da büyümüştür diyebiliriz. Henüz 11 yaşındayken kendi internet sitesini oluşturmuş ve bu alanda ilerlemiştir. Yaptığı çalışmalar ve gelişimleri sonucunda birçok internet sitesinin alt yapı hizmetini sağlamıştır.

200’den fazla sunucu kiralama hizmetlerinin yanı sıra Camfrog Video Chat programının Türkiye distribütörlüğünü dahi yapmıştır. Bu açıdan değerlendirdiğimizde Ali Çil ülkenin en iyi bilişim dehalarından biridir. 2008 yılında ise bu birikimini kendi haber sitesini açarak değerlendirmiştir. Şimdilerde ise spor muhabirliği ve gazetecilik yapmaktadır.

Bir Trabzon Sevdalısı Spor Muhabiri

Başarılı bir spor muhabiri olan Ali Çil’in en büyük motivasyonu Trabzon Spordur. Şimdiye kadar sosyal medyada yaptığı paylaşımların birçoğu Trabzon Spor ve gelişmeleri hakkındadır. Bunun yanı sıra 2008 yılında açmış olduğu haberTS.com sitesi de ilgi görmektedir. Burada da çeşitli haber içerikleri üretmekte ve yayınlamaktadır.

Yetenekli ve prestij sahibi biri olarak Ali Çil, yaptığı işin hakkını veren gazetecilerden olmuştur. Bu doğrultuda Çil’in İnstagram ve Twitter hesaplarında binlerce takipçi bulunmaktadır. Çil’in yapmış olduğu paylaşımlar sıkı takipçileri tarafından etkileşim almakta ve popülerliğini arttırmaktadır. Siz de Ali Çil’in sosyal medya hesaplarını takibe alarak hakkında daha fazla bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!