Binance CEO’su CZ: Bitcoin’i kimse kapatamaz

Binance CEO'su CZ: Bitcoin'i kimse kapatamaz
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bir kripto para konferansına katılan Binance CEO’su CZ, gelinen noktada Bitcoin’i kimsenin kapatamayacağını söyledi. Changpeng “CZ” Zhao, gelenekler paralarla, kripto paraların zaman içerisinde birlikte çalışacağını aktardı.

Kripto para dünyası gelen yasak haberleriyle zor günler yaşıyor. Çin’in ödemeleri engellemesi piyasalarda gerilemeye neden oldu.

Son olarak İran, 4 ay boyunca Bitcoin madenciliğini yasakladığını duyurdu. Çin’in de benzer bir adım atabileceği gelen haberler arasında.

Bu tartışmaların etkisi altında kripto paraların geleceğinin konuşulduğu Consensu 2021 konferansı düzenlendi.

Sanal ortamda düzenlenen konferansa dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao da katıldı.

Amazon benzetmesi

Binance logosu
© CC BY 2.0 / Marco Verch Professional Photographer and Speaker / Man holding magnifying glass over Binance logo
Kripto para borsası Binance, bazı işlemleri geçici olarak askıya aldı

Konferansta önceden kaydedilmiş bir konuşması yayınlanan CZ, “500 milyon insanın zihninde yer edinmiş ortadaki teknoloji düşünüldüğünde, artık hiç kimse kapatamaz diye düşünyorum” dedi.

NTV’nin aktardığına göre Zhao, Bitcoin ve diğer kripto paralarsa savaşmanın 1990’larda Amazon’un internete getirdiği iş modeline karşı çıkmakla aynı olduğunu söyledi.

Yani Zhao’ya göre finansal dünya Bitcoin teknolojisiyle ortaya çıkan imkanları daha fazla kullanacak ve bu teknoloji yakın gelecekte insanların hayatında daha fazla yer edecek.

Kripto paralarla gelenekler paraları birbirine rakip olarak görmediğini söyleyen CZ, yakın zamanda birlikte çalışmayı öğrenecekler dedi. Ancak Binance CEO’su kripto paraların insanlara daha fazla özgürlük alanı sunduğunu da belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!