Çagatay Arıca Kimdir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

8 Mart 1997 İstanbul doğumlu olan Çağatay Arıca küçüklüğünden beri arabalara ve otomotiv sektörüne ilgisi olan biridir.
12-13 yaşından bu yana otomotiv sektörüne yedek parça alanından giren Çağatay o yaşlardan beri hayallerinin peşinden gitmek için çalışmaktadır.
2019 senesinde otomotiv yedek parça satışından mekanik alanına geçiş için şuan hala aktif olan kendine ait ARC MOTORS MEKANİK SWAP şirketini kurmuştur.

Küçüklükten beri hayranlıkla izlediği drift motorsporları dalında yapılan yarışmalara katılmak için aracını hazırlamaya başladığında 23 yaşındaydı. 2021 yılında uzun hazırlık ve antrenmanlardan sonra Redbull markasının düzenlediği CarParkDrift yarışmasına katıldığında 24. Seçmelerde ilk dörde girerek yüksek bir başarı ve kazanım elde eden Arıca ana yarışlara girmeye hak kazanmıştı. Uzun ve yoğun süren antrenmanlarla pes etmeden çalışmaya devam eden Arıca ana yarışlarda da yüksek başarılar elde ederek başarılarının devamının gelmesini sağladı. Ana yarışlardan sonra Araba Fuarları, Yarış Fuarları, Sponsorluklar gibi birçok teklif alan Arıca yaşamını hayallerinin peşinden koşarak devam ettiriyor.

Bu zorlu yolda daha bunun gibi birçok başarı yapacağına inandığımız sporcumuz Arıca’nın hayatında başarılar diliyor ve daha birçok dillere destan projeler yapacağından emin şekilde desteklemeye devam etmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!