Çalışmaları izlerken göçük altında kaldı

Çalışmaları izlerken göçük altında kaldı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bursa’nın Kestel ilçesinde doğalgaz boru döşeme işini üstlenen taşeron firmanın sahibi İbrahim Gönül, çalışmaları izlerken toprak kayması sonucu açılan çukura düştü. Beline kadar toprağa gömülen Gönül, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı.

Bursa’nın Kestel ilçesinde, saat 11.00 sıralarında, meydana gelen olayda, doğalgaz için boru döşeme işini üstlenen taşeron firmanın sahibi 39 yaşındaki İbrahim Gönül, çalışmaları izlerken üzerinde durduğu toprağın kayması sonucu yaklaşık 5 metrelik çukura düştü. Omuzundan aşağısı toprak altında kalan İbrahim Gönül’e ilk müdahaleyi, çalışanlar yaptı.

İş makinesi operatörü, daha fazla toprak kaymasının önüne geçmek için önlem aldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, İtfaiye ve Nilüfer Arama ve Kurtarma ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi.

Gelen ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla İbrahim Gönül’ü kurtardı. Halat sistemi ile düştüğü yerden çıkarılan Gönül, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda ezikler bulunan İbrahim Gönül tedaviye alındı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!