Cumhur Hamarat: Projelerimiz yaz ayına bomba gibi girecek

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Cumhur Hamarat, “At kendini diskolara” şarkısının ardından on yıl sonra yep yeni iki single çalışmasıyla çok yakında yeniden tüm elektronik müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Avrupa’nın  ve Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden birisi olan Cumhur Hamarat yeni singlesi harici yurtiçi ve yurtdışı sahne aldığı mekanlarda sevenlerine eğlenceli anlar yaşatıyor.

Günden güne büyüyen kariyeriyle ilgili basın muhabirlerine açıklamalarda bulunan Cumhur Hamarat, “ Yıllar önce dinleyicilerimize sunduğum bir çalışmam yediden yetmişe herkesin takdirini topladı. Öyle bir çalışma düşünün ki yeniliğini hiç kaybetmiyor. Bu çalışmamla ilgili hala devam eden tebrikler alıyorum. Bu da benim için büyük bir gurur ve onurdur. “ dedi.

Çok yakında iki single çalışmasıyla yaza iddialı gireceğini vurgulayan Cumhur Hamarat, “ Bu yaz yine herkesi harika çalışmalar bekliyor. Eğlencenin tadını sonuna kadar çıkaracağımız bir yaz ayı diliyorum. Sevenlerimizle ülke ülke, şehir şehir dolaşarak bir arada olmaya devam edeceğiz. İnsanlar eğlendikçe bende eğleniyor, onlar keyiflendikçe bende keyifleniyorum. Projelerimiz yaz ayına bomba gibi girecek. “ diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!