Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni yıl mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı: Türkiye'deki dayanışma ikliminin gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2021 yılında da her zaman olduğu gibi hedeflerine kararlılıkla yürüyeceklerini ve Türkiye için çok çalışacaklarını kaydetti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19 etkisi altında geçen 2020 yılında, sağlık başta olmak üzere birçok alanda kıymetli projeleri ve hizmetleri milletle buluşturduklarını belirtti.

2021 yılında da her zaman olduğu gibi hedeflerine kararlılıkla yürüyeceklerini vurgulayan Erdoğan, “Türkiye için çok çalışacağız” ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın paylaşımında, ‘2020’de neler yaptık?’ başlığıyla ’40 milyon fidan/ağaç dikimi’, ‘Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’, ‘Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi açılışı’, ‘Karadeniz’de 405 milyar metreküp doğalgaz’ ile ‘resmi ziyaretler’, ‘yapılar’, ‘fabrikalar, tesisler, santraller’, ‘hastaneler’, ‘ulaşım’, ‘barajlar ve sulama projeleri’, ‘teknoloji’, ‘projeler’, ‘kültür ve sanat’, ‘yurt içi ziyaretleri’, ‘sosyal ve ticari destekler, yardımlar’ konularıyla ilgili yapılan icraatlara ilişkin bilgiler de verildi.

Koronavirüs etkisi altında geçen 2020 yılında, sağlık başta olmak üzere birçok alanda kıymetli projeleri ve hizmetleri milletimizle buluşturduk.

2021 yılında da her zaman olduğu gibi hedeflerimize kararlılıkla yürüyeceğiz, Türkiye için çok çalışacağız. pic.twitter.com/kNI1JaG1Uv

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) December 31, 2020

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!