Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Boğaziçi açıklaması: Türk yargısı hak ettikleri cezaya verecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Boğaziçi açıklaması: Türk yargısı hak ettikleri cezaya verecek
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin, “Biz hükümet olarak gereğini yapmaktayız ve eminim Türk yargısı da hak ettikleri cezayı verecektir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Boğaziçi Üniversitesi’nde yere Kabe fotoğrafı serilmesiyle ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kabe kutsalımızdır, inanç ve ibadetimizin, birlik, beraberlik ve dayanışmamızın sembolüdür. Bunlardan nasibini almamış hadsizlerin, alemin kalbi Kabe’ye el ve dil uzatması alçalabilecekleri seviyede sınır tanımayacaklarının göstergesidir. Biz hükümet olarak gereğini yapmaktayız ve eminim Türk yargısı da hak ettikleri cezayı verecektir. Milletimizin oynanan oyunu görerek, bu çarpık zihniyet ve destekçileriyle arasına kalın bir set çekeceğine inancım tamdır.”

1️⃣ #KabeKutsalımızdır; inanç ve ibadetimizin, birlik-beraberlik ve dayanışmamızın sembolüdür.

Bunlardan nasibini almamış hadsizlerin, âlemin kalbi Kabe’ye el ve dil uzatması alçalabilecekleri seviyede sınır tanımayacaklarının göstergesidir.

— Fuat Oktay (@fuatoktay) January 30, 2021

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!