‘Dairesi kokuyor’ diyerek kedi besleyen kadını polise şikayet ettiler

'Dairesi kokuyor' diyerek kedi besleyen kadını polise şikayet ettiler
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bolu’da yaşayan Sevim K. dairesinden gelen kötü kokular nedeniyle gelen ekiplere kapıyı açmayıp, tepki gösterince bir apartman sakini polis merkezine giderek, şikayetçi oldu.

Bolu Borazanlar Mahallesi Şemsi Ahmetpaşa Caddesi üzerinde bir apartman dairesinde yaşayan ve çok sayıda kedi beslediği öğrenilen Sevim K.’nin evinden gelen kötü kokular üzerine komşuları kapısını çaldı. Ancak Sevim K., kapıyı açmayıp içeriden herhangi bir ses vermeyince, hayatından endişe eden komşuları durumu polise bildirdi.

Kapıyı açmadı

Beylikdüzü’nde bir apartman dairesinde ölü bulunan yaşlı kadının ve oğlunun cesedini almaya gelen sağlık ekipleri, daire odasında girdiklerinde “Bomba düzeneği var yaklaşmayın” notunu görünce büyük şok yaşadı.
© İHA / DAVUT HAS – ENSAR KIRANLIOĞLU – MEHMET FURKAN DOĞAN
Yaşlı kadın ve oğluna ait cesetlerin bulunduğu odadaki ‘Bomba düzeneği var yaklaşmayın’ yazısı, ekipleri alarma geçirdi

İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri apartmana geldi. Polisin seslenmesi üzerine içeride olduğunu belirten Sevim K., kapıyı açmadı ve ekiplere bağırarak tepki gösterdi. Apartmanı kaplayan kötü kokunun da Sevim K.’nin evde beslediği kedilerden kaynaklandığı iddia edildi.

Apartman sakinlerinin sıkça kokudan şikayetçi olduğu Sevim K.’ye ekipler, kedilerin ve kendisinin sağlık kontrolünü yapmak için kapıyı açmasını istedi. Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve polis ekiplerinin uzun süreli çabasına rağmen Sevim K. kapıyı açmadı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğunu söylemesi üzerine ekipler evden ayrıldı.

Apartman sakinleri adına bir kişi ise, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!