Dentova Konya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Dentova uzun yıllardan beri diş sağlığı üzerine sizlere en iyi hizmet kalitesiyle birlikte hizmet vermek adına yardımcı olmaktadır. Konya ağız ve diş sağlığı polikliniği sizlere en iyi gülüşleri kazandırmak için büyük bir titizlikle çalışma göstermektedir. Ağız ve diş sağlığı oldukça önemli bir konudur. Kesinlikle ihmal edilmemelidir. Aksi halde sonuçları çok sancılı olabilir. Günümüzde bireyler diş doktorlarından bir hayli korkmaktadır. Özellikle kliniklerin ister istemez havasından ve görünüşünden dolayı ürkmek mümkündür. Ancak Dentova sizlere oldukça samimi bir poliklinik ile birlikte hizmet vermektedir.

Konya diş hekimi alanında en iyilere ve alanında uzman kişilere sahip olan Dentova birçok alanda hizmet vererek geniş yelpazede sizlerin isteklerine kulak verir. Klinik içerisinde son teknolojiye ait cihazlar vardır. Bu cihazlar sayesinde ilkel yöntemlerden sıyrılarak sizlere daha acısız işlemler uygulanabilmektedir. Aynı zamanda ağız ve diş sağlığı için gittiğiniz kontrollerde estetik olarak da başvurularda bulunabilirsiniz. Gülüşünüzden veya dişlerinizin yapısından rahatsızsanız eğer Detova sizlere estetik cerrahisi üzerinden de verimli hizmet kalitesini sunmaktadır.

Dentova Diş Polikliniği Hizmetleri

Dentova Konya’da hizmet veren ve alanında uzman diş hekimleriyle çalışan bir polikliniktir. Konya İmplant Diş Tedavisi Ağız ve diş sorunlarınız, bunun yanında estetik kaygılarınız varsa sizler için doğru adres olduğuna emin olabilirsiniz. İlk olarak hastalarının güvenlerini kazanmayı başarmak en önemli adımdır. Daha sonrasında ise hastalara yapılacak olan işlemler sırasıyla aşama aşama anlatılır. Bu sayede sizlerin de içi rahatlamış olacaktır.

Klinik içerisinde hijyen kurallarına oldukça büyük önem verilmektedir. Uzmanlar tarafından her hastaya özel yeni paketlerden çıkarılmış steril malzemeler kullanılmaktadır. Teknolojiyi de oldukça yakından takip eden Dentova ağız ve diş sağlığı merkezi içerisinde geniş yelpazede hizmet vermektedir. Bunlar:

  • Estetik diş dolgusu
  • İmplant
  • Ortodonti tedavisi
  • Diş protezleri
  • Diş beyazlatma
  • Kanal tedavisi
  • Çene cerrahisi
  • Çocuk diş hekimliği
  • Diş kaplama
  • Diş dövmesi
  • Diş pırlantası

İşlemleri olmak üzere oldukça geniş bir yelpazede sizlere kaliteli hizmetler sunmaya devam etmektedirler.

Gülüşünüzü Dentova ile Birlikte Güzelleştirin

Gülü yüzünüzdeki en önemli mimiklerden biridir. Yüz ifadesini oldukça değiştirir. Herkes kusursuz gülüşlere sahip olmak ister. Ancak bazı durumlarda hastalar ağız yapılarından ve dişlerinden memnun olmadıkları için estetik çalışmalara talep oluşturuyor. Özellikle de bireylerin en sık tercih ettikleri uygulamalardan biri estetik dolgulardır. Bu dolgu genellikle ön dişlere uygulanabilmektedir. Ancak ilerleyen teknoloji ve malzemeler ile birlikte arka dişlere de uygulanabilmektedir. Kişilerin orijinal diş rengine en yakın dolgu malzemesi seçilerek işlemler gerçekleştirilir. Beyaz dolgu olarak da bilinene bu malzeme uzmanlar tarafından incelenerek sizlerin sağlığınızı tehdit etmeyecek şekilde uygulamaya sokulur. Her ne kadar estetik görünüm için tercih ediliyor olsalar da dişlerdeki sorunları kapatmak içinde bir numaralı tercihler arasındadır.

Dentova’nın Uzman Diş Hekimleri

Konya diş hekimi alanında en iyi kadroya sahip bir şekilde hizmet kalitesi sunulmaktadır. Ağız ve çene sağlığı ile ilgili olmak üzere iyileştirici, bakım tedavileri profesyonel ekip ile birlikte sağlanabilmektedir. Dişlerinizin yapısal bozukluğu, zaman içinde oluşan çürükler, ağız kokusu, kanal tedavisi gibi birçok işlemi en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösteren bir ekip ile çalışırsınız.

Dentova ailesi sizlere yapılacak olan işlemleri en iyi şekilde aktarımını sağlayarak klinik içerisinde korkmadan tedavi olmanıza yardımcı olur. Alanında uzman hekimler ile birlikte ağız ve diş sağlığınız emin ellerde olacaktır. Aynı zamanda periyodik olarak kontrollerinize de gelerek en iyi şekilde kontroller sağlanır ve gerekli görülürse işlemleriniz gerçekleştirilir. Sizlere oldukça uygun fiyatlar ile birlikte cebinizi zorlamadan sağlıklı gülüşler hediye eder.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!