Dijital Köprü KOBİ’lere QNB Finansfaktoring ile finansman çözümleri sunmaya başladı

QNB Finansbank, KOBİ ve daha büyük ölçekli firmaların dijital dönüşümünü hızlandırmak üzere hayata geçirdiği Dijital Köprü Platformu’na yeni dijital çözümler ekleyerek platformda sunulan çözüm yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Firmalar, ihtiyaçlarını karşılayan birçok dijital çözüme tek bir platform üzerinden kolayca erişebildikleri Dijital Köprü’de artık finansman ihtiyaçlarına da çözüm bulabilecek. QNB Finansfaktoring iş birliği ile sunulan çözüm kapsamında, Dijital Köprü müşterileri, masrafsız işlem avantajıyla dakikalar içerisinde faturalı ve çekli alacaklarını kolayca nakde çevirebiliyorlar.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Dijital Köprü, platformda yer alan 10 farklı dijital çözüme her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor. KOBİ ve daha büyük ölçekli firmaların dijital dönüşümlerine öncülük eden platforma eklenen faktoring çözümüyle firmalar ihtiyaç duydukları finansman çözümüne QNB Finansfaktoring üzerinden ulaşabilecekler. Bu sayede firmalar, Dijital Köprü müşterilerine özel sunulan, işlem masrafı olmadan faturalı ve çekli alacaklarını vade beklemeden kolayca nakde çevirebilecekler.

Dijital Köprü Platformu üzerinden firmalar, QNB Finansfaktoring dijital uygulamasına yönlendiriliyor. Müşteriler çek üzerinde yer alan kare kodu okutarak, çek ve fatura fotoğrafları sisteme yükleyip hızlı ve kolay bir şekilde finansman başvurularını tamamlayabiliyorlar. Başvuru sonucu ise dakikalar içerisinde cep telefonuna SMS olarak iletiliyor. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım şunları söyledi; “Dijitalleşme ve dijital araçlar, KOBİ’lerin birçok geleneksel yönteme göre zamandan tasarruf ederek maliyetlerini düşürmelerine, işlerini daha kolay ve hızlı hale getirmelerine yardımcı oluyor. Biz de QNB Finansbank olarak, dünyada hızla yayılan platform bankacılığının Türkiye’deki öncüsü konumunda olan Dijital Köprü’yü yeni çözüm ve hizmetlerle zenginleştirmeye devam ediyoruz. Dijital Köprü ile, KOBİ ve daha büyük ölçekli firmalar şirketlerinin dijital dönüşümü için ihtiyaç duydukları çözümlere ücretsiz bir şekilde ulaşabiliyor ve birbiri ile entegre çalışan çözümler sayesinde tek yerden birçok süreçlerini yönetebiliyorlar. Bununla da kalmıyor, platformdan Kurumsal İnternet Şubesi’ne ulaşabiliyor ve “Ajandam” bölümü ile firmalarıyla ilgili önemli hatırlatmaları gözlemleyip ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Şimdi de QNB Finansbank iştiraki QNB Finansfaktoring iş birliğiyle platforma dahil ettiğimiz faktoring çözümü sayesinde KOBİ ve daha büyük ölçekli firmalar, platform üzerinden finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmeye başladılar.  

Dijitalleşme odaklı düşünen ve bu konuda çok fazla yatırım yapan bir banka olarak, önceliğimiz müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak. Platformumuzda sunduğumuz ücretsiz paketler ve çok daha fazlası ile dijitalleşerek işlerini hızlandırmak ve kolaylaştırmak isteyen tüm KOBİ’lerin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Dijitalleşme alanındaki teknolojiler gelişmeye devam ettikçe, KOBİ’lerin globalleşen ticari hayatta rekabet edebilmeleri ve işlerini devam ettirebilmeleri için bu sürece dahil olmaları çok önemli. İşte bu noktada devreye Dijital Köprü giriyor ve KOBİ’lerin sorunsuzca bu dönüşümü gerçekleştirmelerini sağlıyor.”

Faktoring hizmetini işlem masrafı olmadan hemen kullanmak isteyenler, Dijital Köprü’ye başvurarak platform içinden hızlıca kullanmaya başlayabilirler. Üstelik QNB Finansbank müşterileri Dijital Köprü Platformu’na mevcut müşteri bilgileri ve Finans Şifreleriyle hızlıca giriş yaparak, faktoring hizmetini hemen kullanmaya başlayabilirler. 

Yaşayan bir platform olan Dijital Köprü Platformu, şirketlere sunduğu e-Dönüşüm Hizmetleri, Çoklu Banka Hesap Yönetimi, e-Ticaret Pazaryeri Yönetimi, e-Ticaret Altyapısı, Ön Muhasebe Programı, Alternatif Finansman Çözümü, İnsan Kaynakları Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi, ChatBot Uygulaması, Mutabakat İşlemleri ve Faktoring çözümünden oluşan 11 farklı fintech çözümüne ikinci yarı yıl itibariyle yenilerini eklemeye devam edecek.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!