DJ Alpaslan Duman: Türk müziği gelişiyor

Ülkemizde başarılı faaliyetlere ve çalışmalara imza atan DJ Alpaslan Duman özellikle dijital platformların da varlığı ile birlikte Türk müziğinin geniş bir yelpazeye yayıldığını ifade ediyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Ülkemizde başarılı faaliyetlere ve çalışmalara imza atan DJ Alpaslan Duman özellikle dijital platformların da varlığı ile birlikte Türk müziğinin geniş bir yelpazeye yayıldığını ifade ediyor. Yapılan çalışmaların Türkiye’de ve dünyada ses getirdiğini ifade eden DJ Alpaslan Duman özellikle internet platformlarından varlığı ile Dünya üzerinde yapılan çalışmaların dünyanın her tarafına hızlı bir şekilde yayılmasını kolaylaştırdığını belirtiyor. Bu anlamda bugün ve yarın Türkiye’nin yapmış olduğu müzik çalışmalarının Spotify, Deezer iTunes gibi platformlarda daha fazla yer alması gerektiğini ifade ediyor. 2020 yılında çıkardığı Özgür Uçmalıyız adlı albümü ile müzik listelerine kasıp kavuran DJ Alpaslan Duman çalışmalarını sergilerken hem kendine hem de Türk müziğini geliştirmeyi hedeflediğini vurguluyor.

DJ Alpaslan Duman binlerce kez tıklanan eserlerin sahibi

DJ Alpaslan Duman ülkemizde faaliyet yürüten ve bu alanda başarılı eğitimlerini tamamlayarak müzik sektörüne damgasını vuran isimler arasında yer alıyor. Duman müziği olan sevgisini bir aşk ve tutku olarak ifade ederken eserlerinin binlerce kez dinlenip açıklanmasından son derece büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ediyor. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisinin ailesi ve öğretmenleri tarafından keşfedildiğini belirten Duman, Bu anlamda doğru yönlendirildiği için sevdiği işi yapma fırsatı yakaladığını belirtiyor. Pandemi sürecindeki sokağa çıkma yasakları ile birlikte kendini dinlemeye ve müziğe zaman ayırmaya daha fazla vakit bulduğunu ifade eden DJ, yeni sezonda da ses getiren çalışmalar ortaya kocayacağını ifade ediyor.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!