DOĞAL AHŞAP OYUNCAKLARIN ADRESİ: BİZONDAN.COM

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Hayallerin ve ideallerin bir araya getirdiği, gelişime her daim önem veren özel bir ekiple BEKAMU Bilişim ve Reklamcılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. tarafından kurulan www.bizondan.com sanal market uygulaması olarak 2021 yılında faaliyete başlayan, müşterilerine tüm ürünleri en hesaplı bir şekilde sunmayı amaç edinen ve bu pazarı geliştiren yaygın e-ticaret sitesidir.

Televizyon ve internetin çocukların hayatında daha fazla yer aldığı günümüzde çocuklarda bireysellik ve yalnızlık duygusu gelişmektedir. Yalnızlık duygusu onların mutsuz, huzursuz bir çocukluk geçirmesine ve zekâlarının beklenenin altında gelişmesine neden olmaktadır.

Oyunlar; çocukların sosyalleşmesi, hayal gücünü geliştirmesi, farklı ve yaratıcı düşünme becerisini güçlendirmesi açısından oldukça faydalıdır. Çoğu zaman yetişkinlerin bir şeye benzetemediği oyuncaklar çocukların hayal gücünü kullanması ile bir ev ya da araba olabilir.

Bizondan Ahşap Oyuncaklarla; tüm aile bireyleri beraber zaman geçirecek, ortak bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşayacak ve çocukların zekâ gücü desteklenecektir. Bizondan Ahşap Oyuncaklar ile; hem sınırsız şekil, kule, bina veya yaratıcı şekiller, figürler yapılabilecek hem de denge, düşünme ve görme yetenekleri gelişecektir.

Amacımız; çocukların ve yetişkinlerin birlikte zaman geçirebilecekleri sağlıklı oyun ve oyuncakları müşterilerimize ulaştırmaktır.

Ayrıca bizondan.com sanal marketinde Silva Temizlik Ürünlerine kolayca ve hesaplı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Silva Yetkili Satıcı belgesine sahip bizondan.com internet alışveriş sitesi Bizon Reklam Ajansı tarafından faaliyete geçirilmiştir.

Bekamu Bilişim ve Reklamcılık Hizmetleri Ltd. Şti’nin markası olarak kurulan Bizon Reklam, yeni medyada kreatif üretim, reklam ve içerik üretimi çalışmaları yapıyor. Tokat Web Tasarım, grafik tasarım, fotoğrafçılık ve video hizmetleri, kurumsal kimlik tasarımı, kurum ilişkileri, iletişim stratejileri, SEO uzmanlığı ve sosyal medya danışmanlığı ile markalara hizmet sunmaya devam ediyor.

“Bizondan.com” müşterileri, alışverişlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmekte, siparişlerinin ödemesini online olarak 7 gün 24 saat tamamlayabilmektedirler.

Bizondan.com

https://www.instagram.com/bizonreklam/

[email protected]

Whatsapp: 0356 6060 112

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!