Doğan Cem Etkileyici Sesiyle Herkesi Büyülüyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Müzisyenlik kariyerini yaptığı çalışmalarla şekillendirmiş genç yeteneklerden olan Doğan Cem, 1997 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelmiştir. Müziksiz bir yaşam düşünemediğini ve bu mesleğe olan tutkusunu her fırsatta dile getiren şarkıcı, katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile de ününe ün katmıştır. Yarışmada tüm jüri üyelerini sesiyle etkilemeyi başarmış ve takımına almak isteyen jüri üyeleri arasındaki tatlı kapışma eğlenceli anlara neden olmuştur.

Müzik kariyeri içerisinde yer alan opera serüveni de genç müzisyenin sesinin sınırlarının olmadığı en iyi şekilde gösteriyor. Eğitim hayatı devam ettiği sürece çıkardığı Sır gibi şarkısı ile pek çok kişinin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Sesini farklı yönlerde kullanabildiği için nadir elmas olarak görülen Doğan Cem, dünyanın sayılı kontrtenorleri arasında yer alıyor. Kadın sesini taklit yeteneği ile kendini keşfetmiş olan Cem, çok küçük yaştan beri kendini müziğin içinde bulduğunu ifade ediyor.

Müzik Tutkusu Hayatının Her Yerinde

Müzikten başka meslek hayal edemediğini belirten genç şarkıcı, lise eğitimini Zonguldak’ta tamamladıktan sonra profesyonel olarak müzisyenliğe başlamıştır. İlk olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümüne tenor olarak başlaması ile kendi yeteneklerini keşfetmiştir.

Severek yaptığı müzisyenliğin hem eğitimini alan, hem de genç yeteneklere eğitimleri ile katkı sağlayan şarkıcı yakın zamanda çıkaracağı Boş Laf isimli şarkısıyla da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Şöhretini geniş kitlelere yayma da etkili olan O ses Türkiye yarışmasına katılmaktaki esas sebebinin ise ülkesinin kontrtenor sesiyle tanışmalarını sağlamak için olduğunu belirtiyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!