Dünyanın en önemli pazarlama guruları ve iş dünyasının en etkin liderleri bir araya geliyor!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Akbank, PepsiCo ve Turkcell ana sponsorluğunda 19-22 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan Global Marketing Summit 2021’de geri sayım başladı.  Dünyanın birçok ülkesinden 190’dan fazla ünlü konuşmacının 85’ten fazla oturumda pazarlamanın geleceğine ışık tutacağı Zirve’de, pazarlamada oyunun yeni kuralları belirlenecek. Dünyanın en etkili 100 insanı listesine adını yazdırmış pazarlama alanında ses getiren isimler, dünyaca ünlü reklam ve medyacılar ile markaların üst düzey yöneticileri katılacağı Zirve, dijital bir platform üzerinden 4 gün boyunca canlı yayınlanacak.  7.500’den fazla katılımcı ile bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve en üst düzey katılımlı uluslararası platform olan Zirve’yi kaçıranlar için ise, etkinlik 6 gün daha kayıttan izlenebilecek. 

 

19-22 Ekim 2021 tarihlerinde Akbank, PepsiCo ve Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Global Marketing Summit 2021 Zirve’sinde geri sayım başladı. Bu seneki ana teması “Pazarlamanın Geleceği” olarak belirlenen Zirve’de dünyaca ünlü konuşmacılarla pazarlamanın geleceğine ışık tutulacak. Uluslararası vizyon, liderlerden liderlere süzülmüş bilgiler ile liderlerden yaşanmış başarı hikayeleri ve gelecek öngörülerinin buluşağı Zirve’de, pandemi ile birlikte değişen ekonomik, sosyolojik, psikolojik koşullar değerlendirilerek, pazarlamada oyunun yeni kuralları belirlenecek.

Pazarlamanın duayenleri pazarlamanın geleceğine ışık tutacak

Uluslararası arenada başarıları ile konuşulan 190’dan fazla liderlerin, 85’ten fazla oturumda konuşmacı olacağı ve ülkemizden de değerli CEO’ların, Yönetim Kurulu Başkanlarının, Üst Düzey Yöneticilerin, Pazarlama Sektörü liderlerinin, sektör çalışan ve paydaşlarının, akademisyenlerin ve fikir önderlerinin katılacağı Zirve’de, marketing 5.0, pazarlama dünyasının geleceği, yeni normalde kritik başarı faktörleri, yeni trendler, “Lovemark” olmanın yeni kuralları, pazarlama liderlerinin ve ajans profesyonellerinin “yeni gerçekte” değişen rolü, müşterilerin satın alma kararlarını nasıl daha iyi etkileyebiliriz, dijital gelecekte yaratıcı marka olma, nöromarketing, kurumsal iyilik ve sürdürülebilirlik gibi birçok kilit konuya yer verilecek. Ürününe / hizmetine “gönülden bağlı” her marka yöneticisinin, her pazarlama liderinin, her ajans çalışanın; 360 derece Pazarlama Planını halen “ camdan cama” yaptığı bu ortamda, süzülmüş bilgiye, tecrübeye, farklı görüş açısına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğundan yola çıkan Zirve’nin bu seneki Onur Konuşmacısı, Pazarlama dünyasının duayen ismi, 80’den fazla çok satan kitabın yazarı, Northwestern Üniversitesi Öğretim Görevlisi tüm zamanların en etkili Pazarlama Gurusu olarak bilinen Prof. Dr. Philip Kotler olacak. Time dergisinin “Dünyanın En Etkili 100 İnsanı” listesine adını yazdırmış “Marka Dahisi”, Yazar ve Danışman Martin Lindstrom ile beraber Pazarlama & İş geliştirme Stratejisti, Yazar, Girişimci ve Danışman David Meerman Scott,  ünlü yazar ve danışman Nir Eyal, Dünyaca Ünlü Yazar ve Yeşil Pazarlama Gurusu John Grant gibi global ölçekte pazarlama konusunda en etkin ve ses getiren isimlerin konuşmacı olacağı Zirve’de; yerli ve yabancı birbirinden değerli konuşmacılar başarılı marka hikayelerini paylaşacak ve pazarlamanın geleceğini ele alacak. Zirve’nin ayrıca edebiyat dünyasında bir konuğu olacak. Dünyaca ünlü ödüllü yazar Amin Maalouf’un da konuşmacı olarak katılacağı Global Marketing Summit 2021 organizasyonunu, toplantı ve etkinlik sektörünün lider şirketi KREA M.I.C.E. üstleniyor.

3D virtual etkinlik deneyimini kaçırmayın!

Pazarlamanın en kritik konularının detaylı olarak işleneceği ve 7.500’den fazla katılımcı ile bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve en üst düzey katılımlı uluslararası bir platform olacak olan Zirve, 3D virtual ile deneyimi ile 4 gün boyunca canlı yayınlanacak. Tüm oturumlarda simültane tercüme bulunan Zirve’yi kaçıranlar için ise, etkinlik 6 gün daha kayıttan izlenebilecek.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!