ELEKTRİKLİ BİSİKLET

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Kron bisiklet 2004 senesinde kurulmuş olan bir bisiklet firmasıdır.  Bisikletleri hobi ya da ulaşım aracı olmasından uzakta yaşam tarzı olarak müşterilerimize sunmaktayız. Sunulmuş olan bisikletler arasında birçok tür bulunmaktadır. Kron bisiklet firmamız da bulunan türler;

  1. Elektrikli bisiklet
  2. Dağ bisikletleri
  3. Yol bisikletleri
  4. Trekking bisikletler
  5. Katlanır bisiklet
  6. Şehir bisikletleri
  7. Çocuk bisikletleridir.

Elektrikli bisiklet gelişmiş olan teknolojinin getirmiş olduğu bir yeniliktir. Global olarak yaygınlaşan elektrikli bisikletlere sahip olmayı herkes biraz da olsa aklından geçirmişlerdir. Elektrikli olan bu bisikletlerin temel olan farkı elektrikli motor desteğinin bulunuyor olmasıdır. Sürücünün kullanmış olduğu pedal kuvvetine ek olarak elektrik desteği ile sürücüye kolaylık ve destek sağlıyor.

Elektrikli bisikletler görünüş olarak standart olan bisikletlerin tasarımına, geometrisine ve bileşenlerine sahiptir. Standart bisikletlerden temel farkı ise şarj edilen ve batarya sayesinde çalışmakta olan elektrik motoruna sahiptir. Yokuşlarda pedal sayesinde sağlamış olduğu gücün yanında aynı zamanda otomatik olarak da destek sağlıyor. Elektrikli bisiklet hem manuel olarak hem de otomatik olarak kullanılıyor. Elektrikli bisikletlerin sağlamış olduğu en büyük avantaj yokuşlardan çıkma kolaylığı sağlıyor olmasıdır. Bu bisikletler bisiklet sınıfında yer aldığından dolayı da ayrı bir kullanım belgesi gerektirmiyor. Ehliyet sahibi olunmasına gerek kalmıyor. Taşınır olan formdadır.

Kron bisiklet olarak hem kadınlara özel hem de erkeklere özel pek çok çeşit firmamızda bulunuyor. Elektrikli bisikletlerimiz 9 ve 11 vites aralığındadır. Alüminyumdan yapılmış olduğundan dolayı oldukça sağlam bir kasaya sahiptir.

Normal Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Arasındaki Farklar

Uzak mesafelerde elektrikli bisikletler kullanım kolaylığı sağlarken standart olan bisikletler bu kolaylığı sağlayamıyor. Bu etken standart bisikletlerden kişileri uzaklaştırıyor.

Yol üzerinde yer alan yokuşlar standart bisiklet kullananları zorluyor. Ancak elektrikli bisikletler bu yokuşlarda hem manuel hem de otomatik destek sunuyor.

Yaş gereği insanlar ileri yaşlarda standart bisikletlere binemeyebiliyorlar. Ancak elektrikli bisikletler sayesinde bu yaş aralığını da tamamen diskalifiye ediyoruz. Fiziksel anlamda hem yardımcı hem de çok yormadığından dolayı ileri yaşlarda bulunanlar için de ilk tercih sıralarında yer alıyor.

Bisikletler araçlara nazaran kullanımında efor gerektirdiğinden dolayı tercih edilmiyordu. Ancak bu da elektrikli bisikletlerin kullanımıyla tamamen ortadan kalkarak bir araçla denk tutulabiliyor.

Kron bisiklet olarak bu avantajları bulunan elektrikli bisikletleri hizmetinize sunuyoruz. Bu bisikletlere firmamız üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Ayrıca bisikletlerimizin firmamız tarafından garantisi de bulunuyor.

 

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!