Erdoğan’dan seyahat yasakları açıklaması: İngiltere’de biraz sıkıntı var, ben Boris Johnson ile görüşmemi yaptım

Everest Dağı’nın yüksekliği yeniden hesaplandı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı’ndaki programa katıldı. Erdoğan, ülkelerin Türkiye’ye yönelik seyahat yasaklarıyla ilgili olarak “İngiltere’de biraz sıkıntı var, ben Boris Johnson ile görüşmemi yaptım, inşallah orası da kaldıracak ben buna inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı’ndaki programda konuştu. Erdoğan, ülkelerin Türkiye’ye yönelik koronavirüs nedeniyle uygulanan seyahat yasakları hakkında, “Salı günü itibarıyla Rusya yasakları kaldırıyor. Şu anda Rusya’dan da turistler Antalyamıza turistler kalkmaya başlayacak. İngiltere biraz sıkıntı var, ben Boris Johnson ile görüşmemi yaptım, inşallah orası da kaldıracak ben buna inanıyorum. Hollanda’dan olumlu sesler aldık” dedi.

Erdoğan, konuşmasında AK Parti teşkilatına da mesajlar verdi. 

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

Antalya için gece gündüz çalışıyoruz. Turizmde yaşanan kısmi sıkıntılara rağmen Antalya büyümeye devam ediyor. Dikkat edin çeşme açmıyoruz. 1.5 milyar liralık otelin açılışını yapıyoruz. Antalya’nın sabırsızlıkla beklediği atılımlar için her alanda üzerimize düşenleri yapıyoruz. 

© AA
Erdoğan’dan İran Cumhurbaşkanı seçilen Reisi’ye tebrik

Turizm sektöründe kritik önemdeki ülkeler seyahat sınırlamalarını gevşetmeye başladı. Salı günü itibarıyla Rusya yasakları kaldırıyor. Şu anda Rusya’dan da turistler Antalyamıza turistler kalkmaya başlayacak. İngiltere’de biraz sıkıntı var, ben Boris Johnson ile görüşmemi yaptım, inşallah orası da kaldıracak ben buna inanıyorum. Hollanda’dan olumlu sesler aldık. 

Bugün yerel yönetimlerde durum hiç iç açıcı değildir. İl Başkanımızın ifade ettiği, su parası su. Allah’ın nimetini hangi fiyatlarla satıyorlar, dinledik. İstanbul’da da böyle, Ankara’da da böyle. Bunlardan Allah’ın nimetini bile kullarına acımak diye bir şey söz konusu değil. Yerel yönetim hizmetlerinde Antalya hizmet fakiri şehir durumuna düştü. Bırakın yeni yatırımları, eskiden tamamlananların işletmesi dahi yürütülmemektedir. 

Teşkilata mesaj

Ana kademe daha çok çalışacak. Peki, daha çok nasıl çalışacak? Öncelikle gerek milletvekillerimiz gerek tüm ana kademe ilçe teşkilatlarıyla beraber bir, beraber, kardeşçe, kıskanma yok. Birbirinin hakkında ileri geri konuşmak yok. Lideriniz olarak sizden bir şey istiyorum. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Makam mevki için değil. Allah için sevmek. Öyle bir dayanışma içinde olacağız. Gerek ana kademe, gerek hanım kardeşlerim, gerekse genç kardeşlerim. Birbirimizin arkasından en ufak bir laf etmeyeceğiz. Bu sıradan bir parti değildir. Biz bir parti tüzük kuruluşu da değiliz. Biz bir davayız. Eğer davaysak bu davanın mensubu olanlar birbirinin aleyhinde konuşamaz. Biz yola çıkarken pazara kadar değil, mezara kadar beraberiz dedik. Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı Toplantısında “Biz yola çıkarken pazara kadar değil, mezara kadar beraberiz dedik. Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın” dedi ve ‘Beraber ıslandık biz bu yollarda’ şarkısını seslendirdi https://t.co/T2ei8wlB0M pic.twitter.com/YmtbJv1BoX

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) June 19, 2021​

‘Bir dost vekiller uğramıyorlar dedi’

Bir dost, bir ille alakalı, ilimizin vekilleri uğramıyorlar dedi. Teşkilatı doğru dürüst görmüyoruz dedi. Burası (Antalya) değil, başka ille alakalı. 6 milletvekilimiz, bütün hafta salı, çarşamba, perşembe Ankara, bunun dışında Antalya’da olması lazım. Benim milletvekili arkadaşlarım, dağ, taş demeden her yeri dolaşmaları lazım. Milletvekili arkadaşlarımız teşkilata tabi olacaklar, yapılan programa uyacaklar.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!