Ethereum’un kurucusu kripto para dünyasından çekiliyor: Güvenlik endişelerini gerekçe gösterdi

Ethereum’un kurucusu kripto para dünyasından çekiliyor: Güvenlik endişelerini gerekçe gösterdi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bitcoin’in ardından en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum’un kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para dünyasından çekileceğini açıkladı.

Sözcü’nün aktardığına göre, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum’un kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para dünyası ile işinin bittiğini söyledi.

Di lorio, kripto dünyasından çekilmesi ile ilgili olarak kişisel güvenlik endişelerini gerekçe gösterdi.

Kripto para dünyasından çekileceğini açıklayan Di lorio, “Bu alanda kendimi kesinlikle güvende hissetmiyorum. Daha büyük sorunlara odaklanırsam daha güvende olacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Di lorio, kripto paralar için “Dünyanın ihtiyacı olanın gerçekten küçük bir yüzdesi” ifadesini kullandı.

Gittiği her yerde korumalarla gezen Di lorio, önümüzdeki hafta şirketi Decentral’ı satmayı ve kripto para ile ilgili olmayan diğer girişimlere odaklanmayı planlıyor. Di lorio’nun herhangi bir blok zinciri projesine finansman sağlamayacağı ve eski ortalıklarından da yavaş yavaş çekileceği bildirildi.

Di lorio, 2018 yılında Forbes’un milyarderler endeksine girmişti. O dönemde iş adamının servetinin 1 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyordu.

Di Iorio geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajında, “Yatırımlarımın çoğunluğu Ethereum, Bitcoin, Polkadot ve Cardano’da. Bunların dışında birkaç tane daha var ama DeFi (merkezsizleştirilmiş finans) dünyasında kaybolmaya niyetim yok. Tüm bunlara zaman ayıracak enerjim yok” demişti.

Bitcoin’in ardından dünyadaki en değerli kripto para birimi olan Ethereum, halihazırda 1800 dolar civarından işlem görüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!