Fatih Arslan ile Ayna Kullanımında Özel Teknikler

Ayna kullanımı en eski yıllardan beridir var olan bir eşya kullanımını ortaya çıkarır. Ancak günümüzde aynaların çok daha başka bir yapıda sunulduğu görülüyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Ayna kullanımı en eski yıllardan beridir var olan bir eşya kullanımını ortaya çıkarır. Ancak günümüzde aynaların çok daha başka bir yapıda sunulduğu görülüyor. Özellikle Ayna Merkezi kurucusu ve ceo’su  Girişimci Fatih Arslan tarafından tasarlanmış olan aynalar, bambaşka bir güzelliği bizlere sunuyor. Birbirinden farklı tasarımlara sahip olan aynaların rengârenk bir şekilde sergilendiği Ayna merkezinde her eşyada bir ayna parçası kullanılıyor. Bunun yanı sıra aynalardan tasarlanmış olan eşya ve objeler bir ritüel havası estiriyor. Ayna merkezinde yer alan her ayna objesinin bir özelliği bulunuyor. Farklı farklı tasarımlarla bir sanat eserini andıran aynalar her mekâna mükemmel bir duruşu da kazandırıyor.

Ayna İle Rengârenk Mekânlar

Birbirine yansıyan görüntülerin bir arada tasarlandığı aynalarda içten içe bir derinlik mevcuttur. Bu tasarımlar mekânların daha geniş bir görünüme sahip olmasını da sağlayacaktır. Bu alanda çalışmalar yapan genç girişimci Fatih Arslan sunmuş olduğu çalışmalarla beğeni topluyor. Medyada da yer alan tasarımlarını uluslararası bir düzeyde pazarlayarak muhteşem bir deneyim kazanıyor.

Girişimcilik ruhunda var olan bu özel seçenekleri tasarlayan Fatih Arslan babasından kalan mesleği en gelişmiş düzeyde devam ettiriyor. 30 yılı aşkın süredir devam eden ayna tasarımı mesleğinde Fatih Arslan‘ın tasarımları bambaşka bir seviyeye ulaşıyor. Modern, lüks ve estetik duruşlu yaşam alanları tasarlamak isteyenler Ayna merkezinde yer alan aynalar ile bambaşka bir yaşam alanı ve çalışma alanı inşa edebiliyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!