Fatih Terim: Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil

Fatih Terim: Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Fatih Terim, “Bugün burada daha takım sahaya çıkarken küfür yiyor. Hocalara hakaret ediliyor. Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil. Burada bütün localar dolu. Biz elimizden geldiğince tespit ettik, yarın sabah avukatlarım elinden geleni yapacaktır. Küfürleriyle, sesleriyle, görüntüleriyle hepsi bizde mevcut” dedi.

Süper Lig’in 24. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe, Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu.

‘Fenerbahçe’yi herhangi bir yerde yenmek Galatasaray için önemli’

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, düşündükleri senaryonun dışında maç oynanmadığını ifade ederek şunları kaydetti:

“Oyunun hakimi biz olacağız, domine edeceğiz, özellikle 1. bölgeden 2.bölgeye geçerken kaptıracağımız toplarda sıkıntı yaşayacağız. Bu senaryoya aykırı bir şey olmadı. Oyun anlayışımızla bize ait oyun şeklimizden ödün vermeden oynadık. Rakibimizi de yormak en büyük amacımızdı. Fenerbahçe’yi herhangi bir yerde yenmek Galatasaray için önemlidir. Yendiğinizde lider oluyorsanız bu da önemlidir. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Hepsi maçı yaşadı emeklerini verdiler. Derbiye yakışır bir futbol oynayarak kazandılar. 3 puan yerinde ve bizi lider yaptı. Çok önemli takımlara ve deplasmanlara gittik. Fenerbahçe de öyleydi Başakşehir de. Bunların hepsini geçebilmek bizi mutlu etti. Galatasaraylılara selam olsun, 3 puanı onlara gönderiyoruz.”

‘Kimsenin içişleri beni ilgilendirmez’

Fatih Terim, Fenerbahçe’nin sezon başı ve ortasında yaptığı transferlerin sorulması üzerine şunları söyledi:

“Tabii kimsenin içişleri beni ilgilendirmez, o konuda bir şey söylemem. Saygı duyulması gerekir ya da biz kendi işimize bakalım demek gerekir. Biz kendi ekonomik durumumuza göre scout grubumuzla oyuncu arkadaşlarımızın genç olmasına dikkat ediyoruz. Mostafa da bugün attığı golle çabuk Galatasaraylı oldu. Daha iyi işler de yapacağına inanıyorum. Yarın ve sonraki gün karantina süresi bitince Gedson da gelecek.” 

‘Ligin üst tarafını dengeye getirdik, durun bakalım ne sürprizlerle karşılaşacağız’

Fatih Terim, kaybettikleri puanları topladıklarını dile getirdi:

“Lider olduk ama 1 puan farkımız anormal bir derecede değil. Olması ve alınması gereken yerde, alınması gereken önemli bir galibiyet. Ligin üst tarafını dengeye getirdik. Daha çok maç var, durun bakalım ne sürprizlerle karşılaşacağız. İnşallah da karşılaşmayız ama Türkiye ligi her maçın önceden kestirilemeyeceği bir lig oldu. Büyük küçük takım kalmadı. Seyircinin de olmamasından dolayı her takım eşit. Böyle bir ortamda herkesin dikkatli olması lazım. Bakın bizim kaybettiğimiz puanlara, benim ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Galibiyet bizim için değerli oluyor.”

‘Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil’

Fatih Terim, karşılaşmaların pandemiden dolayı seyircisiz oynanması gerektiğini ve sahaya çıkarken takımın davetlilerden küfür yediğini söyledi:

“Bugün burada daha takım sahaya çıkarken küfür yiyor. Hocalara hakaret ediliyor. Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil. Gerekli yerlere söylememize rağmen hiç öyle bir şey söz konusu değil. Akredite olacak sayı belli, söylüyorum, ben cezalıyken yardımcılarıma yan locayı vermediler. Burada bütün localar dolu. Herkes küfür ediyor. Emniyet de orada, valiliğin de haberi var. Spor Bakanlığına da yazıldı. Biz elimizden geldiğince tespit ettik, yarın sabah avukatlarım elinden geleni yapacaktır. Oradan geçeceksin, ağzına geleni söyleyeceksin. Bu mu seyircilik? Küfürleriyle, sesleriyle, görüntüleriyle hepsi bizde mevcut. Oradan herkes kabadayı.”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!