FUTBOL FEDERASYONU (FIGC) İLE ANLAŞMASINI ONAYLADI

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Herzogenaurach, 9 Mart 2022 – adidas, İtalyan Futbol Federasyonu (FIGC) ile uzun vadeli ortaklığını duyurmaktan gurur duyar.

Ocak 2023’ten itibaren tüm İtalya Milli takımları (erkek, kadın, genç, futsal, plaj futbolu ve e-spor) adidas ürünlerini giyecek.

adidas CEO’su Kasper Rørsted, “İtalya Federasyonu ile bu uzun vadeli ortaklığı duyurmaktan inanılmaz gurur duyuyoruz. DFB (Almanya), RFEF (İspanya), AFA (Arjantin) ve RBFA (Belçika) ile birlikte en başarılı futbol ülkelerinden birinin uluslararası Federasyonlar portföyümüze katılmasından heyecan duyuyoruz ve birlikte başaracaklarımızı görmeyi dört gözle bekliyoruz. “

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina, “adidas ile ortaklığın duyurulması FIGC için büyük bir gurur kaynağı. Bu işbirliği, ticari çekiciliğimizin büyümesinde bir kilometre taşını temsil ediyor ve markamızı hem İtalya’da hem de yurtdışında geliştirme sürecini güçlendiriyor. adidas’ta gözlemlediğimiz tutku ve coşku, İtalya Futbol Federasyonu tarafından her gün tüm İtalya Milli takımlarını ve İtalyan futbolunu her seviyede tanıtma çabalarında paylaşılıyor.”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!