Galatasaray, Hollanda ekibi PSV’ye deplasmanda 5-1 yenildi

Galatasaray, Hollanda ekibi PSV'ye deplasmanda 5-1 yenildi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, Hollanda ekibi PSV’ye deplasmanda 5-1 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, Hollanda ekibi PSV’ye deplasmanda 5-1 mağlup oldu.

51. dakikada PSV farkı ikiye çıkardı. Van Ginkel‘in pasında topla buluşan Zahavi, şık bir şekilde meşin yuvarlağı Mario Götze ile buluşturdu. Götze’nin ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top ağlara gitti ve skor 3-1 oldu.

84. dakikada PSV 4. golü buldu. Kerem Aktürkoğlu’nun kafayla uzaklaştırmak istediği top ceza sahasına yöneldi. Marcao’nun da müdahale edemediği meşin yuvarlağı önüne alan Zahavi, kaleci Muslera’yı çalımladıktan sonra topu filelerle buluşturdu: 4-1.

88. dakikada ev sahibi takım farkı 4’e çıkardı. Max’ın ceza sahası dışı sol çaprazından ortasında Götze’nin yaptığı kafa vuruşunda kaleci Muslera’nın tokatlayarak uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak ağlara gitti: 5-1.

PSV, karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

PSV’nin rahat bir galibiyet aldığını söyleyen tecrübeli teknik adam, “Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır. Takımımızın bu seviyelerde oynaması için gereken şeyleri yapacağız. PSV, tura bizden daha yakın. Üzgünüz ama gereken neyse zaman içerisinde yapacağız” dedi.

Kadro tercihiyle ilgili sorulan soruya cevap veren Terim, “Elimizdeki bazı mevkilerin orijinal adamı olmadığı için böyle çıktık. Ayrıca ne Falcao hazır, ne de Mostafa’yı hazır hissediyoruz. Sonradan sokmayı daha uygun bulduk. Elimizdeki iki santrfor ideal olduğu zaman, oyun planımız da ona uygun olursa koyarız” şeklinde konuştu.

Rövanş karşılaşması, 28 Temmuz Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!