Galatasaray’dan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçına ilişkin paylaşım: Futbolda kapkara gece

Galatasaray'dan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçına ilişkin paylaşım: Futbolda kapkara gece
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesabından Fenerbahçe-Medipol Başakşehir müsabakasındaki hakem yönetimine yönelik paylaşımda bulundu.

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Ülker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Turuncu-lacivertli takımdan teknik direktör Okan Buruk ile 2 futbolcu kırmızı kartla oyundan atılırken, birçok hakem kararı da tartışmaya neden oldu.

Fenerbahçe’nin 4-1 kazandığı müsabaka sonrasında Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter ve Instagram hesaplarından siyah bir fon paylaşılırken, kalın harflerle “Futbolda kapkara gece!” ifadesi kullanıldı.

???????? ??????? ????! ⬛️ pic.twitter.com/ZKQJW0Hhbo

— Galatasaray Spor Kulübü (@GalatasaraySK) December 23, 2020

​Fenerbahçe’den Galatasaray’ın paylaşımına cevap

Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir ile Süper Lig’de oynadıkları mücadelenin ardından Galatasaray Kulübünün karşılaşmanın hakemine yönelik yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabında yer alan ve sarı-kırmızılı kulübün paylaşımında kullandığı “Futbolda kapkara gece!” ifadesine vurgu yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!”

O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli!
Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır! https://t.co/F2IaTpqRKq

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) December 23, 2020

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!