GAP Turu Avantajları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

GAP Turu, yaz aylarında yapacağınız herhangi bir deniz kenarı tatile göre, kültür turizmi sevenler için inanılmaz bir fırsattır. Hem daha önce görmediğiniz Güneydoğu Anadolu illerini güvenle gezebilir, Anadolu tarihine dair kadim bilgilere profesyonel rehberlerimiz sayesinde erişebilirsiniz. Hep erteleyip durduğunuz o Güneydoğu gezisine nihayet çıkabilir ve kültürel donanımınızı arttırabilirsiniz. Binhan Tur GAP Turu, hayatınızda bir dönüm noktası olabilir.

 

Hiç görmediğiniz yerler görerek kendinizi geliştirecek ve Batı’da deneyimleyemeyeceğiniz türden mutfakları yerinde keşfedebileceksiniz. Özellikle Gaziantep ve Şanlıurfa seyahatleriniz sırasında yöresel ürünler satın alabilir ve geri döndüğünüzde sevdiklerinize güzel sürprizler yapabilirsiniz. Seyahat çantanızda mutlaka bunun için bir yer ayırın! GAP Turu avantajları olarak 5 günde görebileceğiniz her yeri sizler için doğru planlama ile doğru rotalara yerleştirdik. Bunun için uzman ekibimizi ve deneyimlerimizi kullandık. Sınırsız konforunuz için daha önce anlaşma sağladığımız oteller ile doyasıya dinlenebilirsiniz.

 

Halfeti Tekne Turu, Nemrut Dağı Tırmanışı ve Urfa Sıra Gecesi gibi, Güneydoğu’dan başka yerde göremeyeceğiniz özel etkinlikleri sizler için programa dâhil ettik, dilerseniz çok az bir ek ücret ödeyerek bu etkinliklerden de faydalanabilirsiniz. Bunlar dışında gideceğimiz tüm müzelerde ve örenyerlerinde profesyonel rehberlerimiz tarihi konularda soracağınız tüm sorulara yanıt verecek ve kültürel olarak alabileceğiniz maksimum verimi almanızı sağlayacaklardır.

 

GAP Turu Katılım

GAP Turu’na katılım sağlamak için yapmanız gerekenler oldukça kolaydır. Tüm işlemleri online olarak gerçekleştirip seyahat günü geldiğinde, bahar aylarında, Güneydoğu’nun en güzel döneminde, Güneydoğu’nun güzelliklerini hep birlikte göreceğiz. Bunun için yapmanız gerekenleri sizler için sıraladık ve sizinle aynı heyecanı biz de bu yolculuk için duyuyoruz.Binhan Tur’un deneyimlerini ortaya koyarak ve profesyonel bir rehber ekibi oluşturarak sizler için hazırladığı GAP turu için yanınızda mutlaka bulunması gerekenler ile ilgili tavsiyelerimiz şunlar: Güneşten ve yağmurdan korunmak için şemsiye, telefonlarınızı ve elektronik cihazlarınızı şarj edebilmeniz için şarj aletinizi mutlaka yanınıza alın.

 

Rahat bir yürüyüş ayakkabısı edinin, özellikle Nemrut yürüyüşümüzde ihtiyacınız olabilir. Powerbank’inizi uzun yolculuklar için yanınıza alın. Bir ağrı kesici, güzel manzaraları yakalamanız için fotoğraf makinesi veya telefon kameranız, yedek kıyafetleriniz, güneşli günler için güneş gözlüğünüz, sırt çantanız, şapka ve kişisel diğer eşyalarınız mutlaka yanınızda olsun. Bunlar dışında ulaşım sağladığımız her yerde ihtiyaçlarınız temin edebilirsiniz.

 

5 günlük Ankara çıkışlı GAP Turu için yaş sınırımız yoktur, çocuklarınızla beraber katılabilmeniz mümkündür. Tur boyunca sizin için özel seyahat edebileceğiniz serbest zamanlar belirledik ve bu serbest zamanlarda yöresel ürün alışverişlerinizi yapabilir, kişisel ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Çarşıların içerisinde kaybolmaya ve yörenin kendine özgü ürünleri arasında alışveriş yapmaya doyamayacaksınız.

 

Tüm bunların yanı sıra özel tur rehberlerimiz sayesinde gideceğiniz bölgelerdeki tarihi dokuları teker teker detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulabileceksiniz. Bu yüzden yanınıza not defterinizi veya kayıt cihazınızı hazır etmeyi ihmâl etmeyin. Sınırsız fotoğraf çekebilirsiniz ve bunun için de sizlere özel zamanlar tanıyacağımızdan şüpheniz olmasın. Binhan Tur ile sıradışı bir tatil imkânı için dilerseniz ofisimize uğrayıp rezervasyon oluşturabilir ve kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Bunun dışında online olarak %40 ödeme sağlayıp rezervasyon oluşturabilir, kalan ödemenizi tur sırasında gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz tüm ödemenizi yaparak seyahat günü geldiğinde arkanıza yaslanıp yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Sağlığınıza en az biz de sizin kadar önem veriyoruz. Bu yüzden tur boyunca seyahat sigortanız yapılmaktadır. Bu sayede güvenle seyahat etmenin ayrıcalığını yaşarsınız.

 

Çocuklu Aile Olarak GAP Turlarına Katılabiliyor muyuz?

Ankara Çıkışlı GAP Turu, İstanbul Çıkışlı GAP Turu, İzmir Çıkışlı GAP Turu, Konya Çıkışlı GAP Turu, Kırıkkale Çıkışlı GAP Turları programlarımız her kitleye ve yaş grubuna hitap etmektedir. Çocukları ile beraber 2023 GAP Turlarımıza katılmayı düşünen misafirlerimiz gönül rahatlığı ile GAP Turlarımıza rezervasyon yapabilirler.

 

GAP Turuna Nasıl Kayıt Oluşturabilirim?

Ankara Çıkışlı GAP Turu, İstanbul Çıkışlı GAP Turu, İzmir Çıkışlı GAP Turu, Konya Çıkışlı GAP Turu, Kırıkkale Çıkışlı GAP Turu paketlerimiz için www.binhantur.com web sayfamızdan online rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Web sayfamız üzerinden kredi kartınız ile dilerseniz %40 ön ödeme ile kayıtlarınızı oluşturabilir veya tam ödeme yaparak GAP TURLARI için kayıtlarınızı oluşturabilirsiniz. Dilerseniz 0850 308 57 68 no’lu çağrı merkezimiz ile iletişime geçerek şirket iban bilgilerimiz alabilir, ön ödeme veya tam ödemelerinizi şirket hesabımıza havale/eft yoluyla iletebilirsiniz. Kızılay Karanfil Sokak’ta bulunan BİNHAN TUR ofisimizden GAP Turu ile ilgili yüz yüze bilgi alabilir ve nakit veya kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!