Gaziosmanpaşa’da gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlama anı kamerada

Gaziosmanpaşa'da gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlama anı kamerada
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İstanbul Gaziosmanpaşa‘nın Kazım Karabekir Mahallesi 922. Sokak’ta saat 18.30 sıralarında 3 katlı binanın birinci katında doğalgaz sıkışması sebebiyle patlama meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler müdahale için geldiklerinde patlama sırasında dairenin içinde olan Harun Peker isimli gencin yaralandığını gördü. Yaralı genç, ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı. Harun Peker’in vücudunda yanıklar olduğu bildirildi. Polis ekipleri patlamanın yaşandığı sokağı emniyet şeridiyle kapatarak önlemler aldı. İtfaiye ekipleri patlamanın yaşandığı daireye girerek kontrollerde bulundu. Haberi alarak olay yerine gelen yaralı gencin annesi ağlayarak eve girmek istedi. Fenalaşan anne komşusunun evine götürüldü.

PATLAMA SEBEBİYLE SOKAK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Meydana gelen patlamanın şiddetiyle dairenin tüm duvarları etrafa saçıldı. Binanın bulunduğu noktadaki sokaklara taş parçalarının fırladığı görüldü. Sokakta park halinde duran 4 otomobilde hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kontrollerin ardından olay yerine iş makineleri getirildi. Sokaklara saçılan duvar ve taş parçaları hafriyat kamyonuna yüklendi. Çalışma sebebiyle bir süreliğine tüm mahallenin elektrik ve doğalgazı kesildi. 1 kişinin yaralandığı patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

“UÇAK DÜŞTÜ SANDIK”

Patlamanın şiddetini hisseden Fatma Guran, “Evde oturuyorduk bir ses duyduk, sandık uçak düştü. Biz pencereyi açtığımızda tüm camlar havadan aşağıya düşüyordu. Evde otururken binamız sallandı. Yaralanan kişi komşumuz. Yaralının isminin bilmiyorum ama aynı memleketliyiz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa'da gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlama anı kamerada

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!