Genç Kaleciden Takımı Hakkında Açıklamalar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

programa konuk olan 23 yaşındaki kaleci, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavi sürecindeki gelişmeleri ve bu sezon takımın durumuna ilişkin görüşlerini anlattı.

“Her futbolcu için olduğu gibi benim için de çok zor bir süreçti”

Saha ve bireysel çalışmalara birkaç gün önce başlayan Bayındır, tedavisinde olumlu gelişmeler yaşandığından anlattı.

“Her futbolcu için zor bir durum. Sakatlığı yaşadığım anda çok duygusaldım, içten gelen bir duygusallık yaşadım. Orada hissettiğim şey, acı bir yana sadece şuydu: ‘Ne kadar sürecek? Haftaya oynayamayacak mıyım? Oynayacak mıyım?’ Çünkü doktorumuz yanıma ilk geldiğinde omuzumu elledi ve devam edebileceğimi söyledi ama sonra üst tarafta kemik çıkıntısı oldu, ona da sonradan reaksiyon verdim. Oyundan çıkmamı gerektirecek bir durum olduğu için ciddi bir sakatlıktı ama şu an artık sonuna gelmiş vaziyetteyim. Saha çalışmalarına da başladım. Her futbolcu için olduğu gibi benim için de çok zor bir süreçti. Ama futbolun içinde böyle şeyler var, her sakatlığın daha büyüğü, daha ciddisi de olabiliyor. O yüzden önemli olan, sakatlansan da zihinsel olarak hazır bir şekilde tedavi sürecini tamamlamaktır.

“4-5 ay dendi ama ben 2 ay sonra saha çalışmalarına başladım”

“Ben sakatlandıktan sonra açıkçası internetten bile araştırmalar yaptım. Doktorlarımız ellerinden geleni yapıyordu. İnternet araştırmalarımda kemiğe iyi gelen şeyleri bulmaya çalışıyordum. Bir de benim şansım, kalbe yakın olduğu için kan deneme bonusu veren siteler dolaşımıyla alakalı iyileşme sürecim daha hızlı oldu. Ben de bu süreçte kendime çok dikkat ettim. Hatta 4-5 ay dendi ama ben 2 ay sonra saha çalışmalarına başladım ve çok kısa bir dönemde dönebildim. Keza el sakatlığı yaşadığımda da öyle. Şu anda kendimi daha iyi, daha güçlü, daha hazır hissediyorum. İnşallah bir daha böyle bir rahatsızlık, sakatlık yaşamayız. Ama bu sakatlıkların da en güzel yanı, insanın hem zihinsel hem de hayata olan bakış açısı olarak daha sağlıklı bir pencereden bakmasını sağlayabiliyor.”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!