GLORIA JEAN’S COFFEES İLE KEYİFLİ MOLALAR

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olan dünyaca ünlü Gloria Jean’s Coffees, kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırlanan ürünleri, ferah ve geniş oturma alanları, hızlı servis özelliği ve güler yüzlü hizmet anlayışını Oksijen Dinlenme Tesisleri’nde kahve severlerle buluşturuyor.

 

1999 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve açtığı mağazalarıyla her geçen gün hızla büyüyen Gloria Jean’s Coffees, kaliteli kahvelerini kahve severlerle her noktada buluşturmaya devam ediyor. Gloria Jean’s Coffees, en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleri, sunduğu eşsiz ortamı ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile gurme kahve kültürünü bu kez de İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde yer alan Oksijen 037 Orhangazi Dinlenme Tesisleri’nde misafirleriyle buluşturuyor. Yolculuklarına keyifli bir kahve molası vermek isteyenler için Gloria Jean’s Oksijen 037 mağazası lezzetli kahveleri, zengin içecek ve yiyecek menüsü, ferah ve geniş oturma alanları ve profesyonel ekibi ile misafirlerini ağırlıyor.

Nisan sonuna kadar çift yönlü olarak Oksijen 014 Altınova dinleneme tesislerinde ve İzmir-İstanbul yolu üzerindeki Oksijen 037 Orhangazi’de ikinci mağazasıyla yer alacak Gloria Jean’s Coffees, Oksijen Dinlenme Tesisleri’ndeki mağaza sayısını dörde çıkararak yolculuğunuz boyunca kaliteli kahve ve konforlu ortamı ile molalarınıza keyif katacak.

Üstün ve özgün bir servis anlayışıyla hizmet veren Gloria Jean’s Coffees, kaliteli kahve deneyiminden çok daha fazlasını isteyen tüm kahve severleri Gloria Jean’s dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!