GODIVA’DAN SERİNLETEN YENİ YAZ LEZZETLERİ

Eşsiz Belçika çikolatasını, özgün yorumlarla ayrıcalıklı tatlara dönüştüren GODIVA CAFE, menülerini farklı tatlarla zenginleştirmeye devam ediyor. GODIVA’nın sevilen Chocolate Domes serisinden ilhamla geliştirilen yeni shakelerine, GODIVA tarzıyla yeniden yorumlanan yeni lezzetler eşlik ediyor. GODIVA CAFE, geleneksel krepe yer fıstığıyla yeni bir dokunuş katarken, Krokanlı Pasta, çikolata ile fıstığın uyumundan vazgeçmeyenleri yeni bir serüvene çıkarıyor. Soğuk çaylar ise yaz sıcağını lezzet şölenine dönüştürüyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Dünyanın lider premium çikolata markası GODIVA, yeni yaz lezzetleriyle misafirlerini karşılıyor. GODIVA’nın çok sevilen, Chocolate Domes serisinden ilhamla geliştirilen yeni Domes Shake’leri tüm çikolata severlerin yaz boyunca vazgeçilmezi olacak. Yaza damgasını vuracak Yer Fıstıklı ve Çikolatalı Krep’e, Krokanlı Pasta’ya yeni çikolatalı shakeler eşlik edecek. GODIVA CAFE’lerin yeni aromatik soğuk çaylarının yorumu ise yazın havasını değiştirecek.

 

Deneyenlere farklı bir tazelik hissi yaşatacak

Mürver çiçeği, taze kuzukulağı ve ev yapımı GODIVA limonatasının ferahlatan uyumunun buluştuğu Zesty Green Limonata, içenlere farklı bir tazelik hissi yaşatacak. Çarkıfelek meyvesi ve greyfurtlu soğuk yeşil çayla hazırlanan Coral Crush, ananas ve taze kuzukulağı yapraklarının ferahlatan narenciye lezzetiyle birleştiği soğuk çay Pineapple and Sorrel Smash, tropikal aromaları damaklara taşıyacak. GODIVA’nın kremsi dolgularla çıtır lezzetleri buluşturduğu ‘Chocolate Domes’ serisinden ilhamla geliştirilen yeni milkshake çeşitleri; Fındıklı Çikolatalı, Hindistan Cevizli ve Ekstra Çikolatalı seçenekleriyle vazgeçilmez bir deneyim sunacak.

 

Krep severlerin yeni favorisi olacak

GODIVA ustalığıyla hazırlanan Krokanlı Pasta; farklı çikolatalardan oluşan kremsi dolgusu, çıtır krokanlı tabanı ve çeşitli dokulardan oluşan katmanları ile tatlı tutkunlarını şaşırtacak. Yer fıstığı ezmesi, taze muz ve çileği buluşturan GODIVA Yer Fıstıklı ve Çikolatalı Krep, krep severlerin yeni favorisi olacak. Çikolata ve birbirinden egzotik meyvelerle hazırlanan yeni lezzetler, yakalanan uyumla tatlısız yapamayanları daha önce çıkmadıkları bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

 

GODIVA hakkında:

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası GODIVA, 1926 yılında Brüksel’de Belçikalı çikolatacı Pierre Draps tarafından kuruldu. Kuruluşundan yaklaşık 100 yıl sonra bile GODIVA çikolatasının her parçası hala aynı kalitede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içeriğiyle farklılaşıyor. GODIVA’nın tüm dünyada 100’den fazla ülkeye dağıtımı bulunuyor. Müşteriler, GODIVA’yı markaya ait ikonik butik mağazalar, duty free’ler, kafeler, e-ticaret kanalıyla ve birçok seçkin mağazada deneyimleyebiliyor. GODIVA kendini tüketicinin beklentilerinin üzerinde yenilikçi, lezzetli yiyecek ve içecek ürünleri sunmaya ve onlara mükemmel anlar yaşatmaya adıyor. Ünlü trüfleri ve çift kalıpla üretilen çikolatalarından Avrupa tarzı bisküvilerine, ayrı ayrı paketlenmiş çikolataları, sıcak çikolatası, dondurmalı ürünleri ve diğer lezzetleriyle GODIVA, misafirlerine en leziz çikolata deneyimini sunmayı vadediyor. Sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak GODIVA, dünya çapında sürdürülebilir uygulamaları ve programları destekliyor. Şirket aynı zamanda kakao çiftçilerini desteklemek, çevreyi korumak, yaşadığımız ve çalıştığımız toplulukları güçlendirmek için tasarlanmış küresel uygulamalar ve programlara da sahip.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!