Göğüs Dekolteli Pozunu Paylaşıp, Sevgilisine Kıska…

Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'...
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Son dönemlerde sürekli olarak özel hayatı ile gündeme gelen Merve Boluğur, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. İşletmeci Meriç Kırdan’la paylaşım yapan ünlü oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düştü. Boluğur, dekolteli paylaşım yaparak, sevgilisinin kıskançlık yaptığı imasında bulundu.

Murat Dalkılıç ile iki yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra ekranlarda yer almayan Merve Boluğur, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Şimdilerde şarkıcılık yapacağını duyuran 33 yaşındaki Boluğur, geçtiğimiz günlerde yeni aşkı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaşmıştı.

İlişkisini ilan etse de paylaşımlarında sevgilisinin yüzünü saklayan Merve Boluğur’un kullandığı ateş emojileri de dikkatlerden kaçmamıştı.

Kafe işleten Meriç Kırdan’ın, uzun süredir beraber olduğu sevgilisini, Boluğur ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sanat yönetmeni Burak Dayı ile sürpriz ilişkisini altı ay önce bitiren ünlü oyuncu, iki haftadır birlikte olduğu Meriç Kırdan’la yeni bir fotoğrafını yayınladı.

Merve Boluğur, göğüs dekoltesi olan kareye, ‘Sokağa bu kadar seksi çıkmazsın’ notunu düşerek, işletmeci sevgilisinin kıskançlık yaptığı imasında bulundu.

Yeniden özel hayatıyla adından söz ettirmeye başlayan Merve Boluğur’un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada konuşulan konular arasına girmeyi başardı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!