Hamile kadın 5 metrelik kanalizasyona düştü

Hamile kadın 5 metrelik kanalizasyona düştü
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Adana’da hamile bir kadın üzerine bastığı kapağın ters dönmesi sonucu 5 metre derinliğindeki kanalizasyona düştü. Yaralanan kadın, Can-Kur ekipleri tarafından kurtarıldı.

Nehir Cengiz adlı hamile kadın Seyhan Devlet Hastanesi’nin acilinde sıra beklerken bahçede kantin önünde oturmak istedi. Bu sırada Cengiz, kanalizasyon kapağının üzerine bastı. Ancak kapağın ters dönmesi sonucu hamile kadın 5 metre derinliğindeki kanalizasyona düştü. Bu arada kapak da geri kapandı.

Görgü tanığı vatandaşlar olayı sağlık, polis ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri kanalizasyona halat merdiven sarkıtıp aşağı indi. Daha sonra da kadının beline ip bağlayıp vinç yardımıyla kadını  düştüğü yerden dışarı çıkardı. 28 yaşındaki kadın sedye ile hastanenin acil servisine götürüldü.

Hamile bir kadın üzerine bastığı kapağın ters dönmesi sonucu 5 metrelik kanalizasyona düştü https://t.co/RUFCaZibtn pic.twitter.com/YXA1QokEsk

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) December 28, 2020

Hastaneye götürülürken gözyaşlarını tutamadığı gözlemlenen kadını yakınları “sana ve çocuğuna bir şey olmayacak” diyerek teskin etmeye çalıştı. Kadın hastanede tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olayı gören bir vatandaş ise kadının kapağın üzerine bastıktan sonra kanalizasyona düştüğünü, kendilerinin ses duyduğunu, hemen yardım istediklerini söyledi. Kadın çıkarıldıktan sora görevliler kapağı kapatmaya çalıştı.

Ancak kapak tam oturmayınca üzerine masa, etrafına ise sandalye konularak başka kimsenin düşmemesi için önlem alındı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!