Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan üreticiye 14 Şubat desteği: Tarladan alınan çiçekler Hataylılara hediye edildi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan üreticiye 14 Şubat desteği: Tarladan alınan çiçekler Hataylılara hediye edildi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nünde çiçek üreticilerine destek vermek amacıyla Antakya’da yetişen nergisleri alarak şehrin farklı ilçelerinde dağıtımını sağladı.

Lütfü Savaş, Hatay’da nergis çiçeklerini 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi şehrin farklı noktalarında hemşehrilerine hediye etti.

Hafta içinde Antakya Karlısu Mahallesi’nde nergislerin üretildiği tarlaları ziyaret eden ve üreticiyle buluşan Savaş, burada yetişen nergisleri eşi Nazan Savaş ile birlikte topladı. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak çiçekleri satın aldıklarını açıklayan Savaş, “Bu seneki Sevgililer Günü’nde gül, karanfil ya da diğer renkli çiçekleri almak yerine kendi üreticimizin yetiştirdiği nergisleri almayı tercih ettik. Bu 14 Şubat’ta hem Hatay’ın ruhuna hem de belediyemizin projelerine uygun davranmak istedik. Kendi tarlamızda yetiştirdiğimiz nergisleri sevdiklerimize verelim istedik. Bu çiçekler bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Savaş, 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlarken “Her insanın bir sevme ve kucaklama şekli var, Hatay gibi doğal, çiçeklerle sevginizi gösterin” dedi. 

Güzellik simgesi nergis çiçeklerini üreticimizin tarlasından aldık, sevgili eşim @drnazansavas ile birlikte toplayıp #EXPO2021HATAY gönüllüleri ile hemşehrilerimize takdim ettik.
Hatay aşkımız daima sürecek. #14Subat
Sevgililer Gününüz kutlu olsun.❤️ pic.twitter.com/FJYymabdwP

— Lütfü Savaş

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!