HAVUZ TEMİZLİK MALZEMELERİ HAVUZ SÜPÜRGESİ

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Yüzme havuzuna sahip olmak , güneşli günlerin tadını çıkarmanızı, dinlenmenizi ve eğlenmenizi sağlarken aynı zamanda sürekli ve doğru bakım yapılması anlamına da gelir .

Bir havuz temizlik süpürge seti   kullanmak , suyu her zaman temiz tutmak, bakterilerin çoğalmasını engellemek ve sadece havuzun zarar görmesini değil aynı zamanda bileşenlerinin de hasar görmesini önlemek için çok önemlidir.

 

Havuz temizleme setleri içerisinde file , teleskopik çubuk , aspiratörler , çeşitli filtre sistemleri ve daha fazlası gibi aksesuarların bulunduğu yüzeyde, duvarlarda ve dipteki suyu temizleyerek yaprak , böcek ve pislikleri ortadan kaldırmanızı sağlar

 

Güvenli bir yüzme  havuzu için her gün havuz temizlik malzemeleri ile havuz temizliğinin yapılması temizliğinin yapılması şarttır. Bu nedenle, bir tesisin rutin bakım işlemleri, su arıtımından filtrasyona kadar çok önemlidir, her aktivite yapıyı mükemmel çalışır durumda tutmayı amaçlar.

 

Yapılacak çeşitli işlemler arasında belki de en uzun ve en sıkıcısı tankın duvarlarını ve dibini temizlemektir. Suyu uyuşturabilecek ve havuzun hijyenini tehlikeye atabilecek iç kaplamadaki kabuklanma, yosun ve bakterilerin giderilmesini içerir.

 

İyi haber şu ki , manuel zemin temizleyici gibi bu küçük görevde size yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış birkaç aksesuar var.

 

Havuz süpürgesi

En zorlu köşelere bile ulaşarak sistemin içini temiz tutmanızı sağlayan ekonomik ve fonksiyonel bir çözümdür. Bu aksesuar ev tipi bir elektrikli süpürgeye benziyor, ancak elektrik prizi yerine kepçeye veya sistem bağlantısına takılacak özel bir tane var.

Havuz süpürgesine ayrıca, onu son derece kolay bir şekilde tutmanıza ve hatta boşluklara erişmenize izin veren bir teleskopik sap ile donatılmıştır. Havuzun şekline bağlı olarak, dikdörtgen veya köşeli kafa arasında seçim yapabilirsiniz , ikincisi en dar ve en dar noktalara ulaşmak için idealdir.

 

faydaları nelerdir

Zemin temizleme süpürgesi kullanışlıdır ve havuzu hızlı ve zahmetsizce temizlemenize yardımcı olur, başlıca avantajları şunlardır:

 

Kolay kullanım için teleskopik tutamak

Havuzun şekline göre başlık değiştirme imkanı

Fiyatının ekonomik olması

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!