Hilton Istanbul Maslak’ta her şey anneler için

Bizi her an düşünen ve bizim için durmadan çalışan annelerimizin en çok özlem duyduğu anların biraz dinlenmek ve rahatlamak olduğunu düşünüyorsanız Hilton Istanbul Maslak’ın Anneler Günü teklifi tam size özel. Hilton misafirperverliği ve “nitelikli yemek” deneyimini buluşturan Zaxi Restaurant’ta, 8 Mayıs günü annenizle birlikte yiyeceğiniz yemek sizden, onları dinlendirecek masajlar yüzde 50 indirimle Ocean Club’tan…

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bu Anneler Günü’nde annenize, Şehrin En İyi Otel Restoranı ödülüne sahip Zaxi Restaurant’ın leziz yemeklerini armağan ederken, Ocean Club’ın özel masajlarıyla onu şımartmaya ne dersiniz?

 

Hilton Istanbul Maslak, Anneler Günü’ne özel hem leziz hem de dinlendiren bir kampanyaya imza atıyor. Bu anlamlı günde otel bünyesinde yer alan Zaxi Restaurant’ın enfes yemeklerini tadan  misafirlerine, Anneler Günü haftası boyunca Ocean Club’ın birbirinden özel masajlarını yüzde 50 indirimle sunuyor.

 

Baş Aşçı Arif Kemal Doğan anneniz için pişirsin

Her şeyin en iyisine layık annenizi, ödüllü şef Arif Kemal Doğan’ın lezzetleri ile ödüllendirin. Arif Şef’in dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan tatlarını annenizle birlikte keşfederken, sağlıklı atıştırmalıklardan, doğal içeriklerle hazırlanan yemeklere, özgün reçetelerden, şefin spesiyallerine kadar birbirinden enfes lezzetlerle dolu bir Anneler Günü yaşayabilirsiniz. Üstelik bu keyifli yemek sonrası annenizin kendine vakit ayırmasına olanak sağlayarak, onu mutlu edecek Spa fırsatlarını yakalamanız mümkün.

 

Annenize huzur armağan edin

Masaj odaları, squash kortu, pilates stüdyosu, kapalı dinlenme havuzu, teknogym ekipmanları ve fitness stüdyosu ile bir sağlık kulübünden beklenenden çok daha fazlasını sunan Ocean Club’ta, annenize huzuru armağan edebilirsiniz. Stres ve kas gerilimini azaltan İsveç masajından, gevşetici ve dinlendirici aromaterapi masajına, kan ve lenf dolaşımını artıran taş masajından selülit giderici antiselülit masajına pek çok farklı masajın uygulandığı Ocean Club’ta ayrıca dinlendirici ve rahatlatıcı Bali masajı, sırt ve boyun bölgesindeki ağrıların giderilmesini sağlayan Hint baş masajı, bedeni rahatlatan Uzak Doğu masajları da bulunuyor. İçerisinde hamamın da yer aldığı Ocean Club’ta, maskeli kese köpük masajı ise en çok tercih edilenlerden.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!