İbrahim Tatlıses’ten Oğuz Yılmaz açıklaması: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

İbrahim Tatlıses'ten Oğuz Yılmaz açıklaması: İnşallah bana hakkını helal etmiştir
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkücü İbrahim Tatlıses, geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında vefat eden şarkıcı Oğuz Yılmaz hakkında konuştu. Bir dönem şarkıcı Oğuz Yılmaz ile gerginlik yaşayan Tatlıses, “İnşallah bana hakkını helal etmiştir’ dedi.

Türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, özel hayatıyla ilgili konuştu.

Bir dönem programında Yılmaz ile gerginlik yaşayan İbrahim Tatlıses, “Oğuz Yılmaz’ın mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah hakkını bana helal etmiştir aramızda bir tartışma geçti. Ben ettim, cennettik olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Haber Global’in aktardığına göre Tatlıses’in açıklamalarından satır başları

Hülya Avşar çok özel bir insandır. Ona söylenen her sözü üstüme alırım. Onu seviyorum ve sayıyorum. Her gün arayıp sağlığımı sorar… Böyle bir arkadaşım olmadı bugüne kadar! Erkek, kadın fark etmiyor. 9 senedir beni kimse aramadı. Hülya Avşar her gün arar sorar… Ben bu insana kurban olmayayım da ne yapayım. Ben nasıl Mehmet Ali’yi arıyorsam, Mehmet Ali beni nasıl arıyorsa insanları aramak lazım… İnsanın başına ne gelecek bilinmez. Ben evlendim, İzmir’de çekirdek bir aile kurdum, bu aile ile geçiniyorum. Eşimle bir aile kurdum.  Gülçin Karakaya’yı edepli terbiyeli olduğu paracı olmadığı için, riyakar olmadığı için sevdim aramızdaki yaş farkı da hiçbir şeye engel değil… Ben 15 senedir yokum… Ne oldu şimdi, taklitler aslını yaşatır. Ben geri döndüm şovlar yeniden başladı. Televizyona karşı ‘İbrahim’ benle konuşurken ‘abi’ diyorlar. Olmaz o sahtekarlığa girer. Allah kimseyi iki yüzlü yapmasın. Oğuz Yılmaz’ın mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah hakkını bana helal etmiştir aramızda bir tartışma geçti. Ben ettim, cennettik olsun inşallah. ‘Evladım canım’ dediğim insanlar beni dolandırdı. Yanımda çalışan insan dolandırdı. Tahminim 5-6 milyon TL kadar bir para…

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!